thumbnail
thumbnail
Netwerkspecialist Security

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 94,00
16 Zuid-Holland

Begindatum:

1 feb 2024

Einddatum:

31 jan 2027

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

16 nov 2023

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Voor deze opdracht is een BO screening van toepassing. Een positief besluit is een vereiste voor het uitvoeren van deze opdracht.

Projectmatig. Het aantal gewerkte uren kan per week variëren en is afhankelijk van de projectplanning.

Dienstverlening Partners is een sector van de Dienst-IV van de Politie. Voor een belangrijk migratieproject zoekt deze sector een Netwerkspecialist met kennis van onder andere Check Point. Kennis van de verkeersstromen in de vreemdelingen- en strafrechtketen is voor dit project noodzakelijk. Flexibele diensturen maken onderdeel uit van deze opdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Netwerkspecialist Security die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.