thumbnail
thumbnail
Medior Ontwerper Bouwer

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Overig
Sluit morgen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

14-09-2022

Sluitingsdatum:

28-09-2022

Begindatum:

01-11-2022

Einddatum:

31-10-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren

Team IAM, als onderdeel van het Productiehuis van de Nationale Politie, is geheel verantwoordelijk voor het Identity enAccess management van de gehele organisatie.

Van het vaststellen van de ware identiteit van onze medewerkers tot aan het geautomatiseerd verzorgen van toegang tot de systemen van de organisatie, team IAM staat vooraan in de ontwikkelingen op dit gebied.Niet alleen op gebied van ict systemen, ook fysieke toegang wordt onderdeel van onze dienstverlening. 

De opgave voor de aankomende jaren is niet mis te verstaan: geautomatiseerd aansluiten van 200 applicaties op de IAM systemen. Alle ontwikkeling die daarvoor moet worden uitgevoerd, worden binnen het team uitgevoerd.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medior Ontwerper Bouwer die deze organisatie zoekt?