thumbnail
thumbnail
Java Developer

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 feb 2023

Einddatum:

31 jul 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

11 nov 2022

Wij richten ons met deze aanvraag tot alle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP-ers die zichzelf offreren.

De omgeving speelt vaak, bewust of bewust, een rol bij het gedrag van criminelen. Immers is het voor hen vaak belangrijk om ongezien en snel acties te kunnen uitvoeren en dat wordt in grote mate beïnvloed door de omgeving waar die acties plaatsvinden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn achtervolgingen, ram- of plofkraken en het dumpen van drugsafval. Het is aannemelijk dat succesvolle criminelen verschillende opties (plaatsen delict, routes, schuilplaatsen) afwegen (waarbij omgevingskenmerken een rol spelen) en een keuze maken en die tot uitvoer brengen.

Wil jij meehelpen aan het vergroten van de pakkans van criminelen door bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor de politie? Als java ontwikkelaar benader en behandel je AI-vraagstukken op een wetenschappelijke wijze. Hierbij komen diverse disciplines, zoals wiskunde en statistiek, computerwetenschappen en business analyse, samen om te komen tot resultaten en conclusies. 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Java Developer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.