thumbnail
thumbnail
Information Security Officer (2fte)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 140,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 nov 2022

Einddatum:

31 okt 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

14 sept 2022

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren. Inzet is op projectmatige basis.

LMS is continu bezig met het verbeteren van de informatiebeveiliging van de meldkamervoorzieningen. Hiervoor worden technische informatiebeveiligingsspecialisten gezocht die, op basis van de BIO, diverse verbeterprojecten adviseren op dit thema en de verschillende beheerteams (centraal en lokaal op de meldkamer) ondersteunen bij de implementatie van deze verbeteringen. De beheerteams hebben specifieke kennis van de meldkamersystemen en van de technische informatiebeveiligingsspecialist wordt verwacht diepgaande technische kennis van informatiebeveiliging te hebben en het vermogen te hebben om de benodigde maatregelen met hen te implementeren op de meldkamer.

De werkzaamheden worden bovenregionaal en zo nodig op meldkamers uitgevoerd. De ISO wordt ingezet op verschillende projecten die ondersteuning vragen op dit thema van de afdeling C&R. Naast het uitvoeren van risico-analyses voor deze projecten en advisering van Informatiebeveiligingsmaatregelen, zorgt de ISO voor de implementatie van deze maatregelen. Dit vergt diepgaande technische kennis van informatiebeveiliging. Voorts vergt dit operationele kennis hoe IT-systemen worden beheerd.

De specialist moet dus ervaring hebben om op het snijvlak van ICT-techniek en informatiebeveiliging te opereren. Zowel als adviseur en als implementeerder van (generieke) beveiligingsfunctionaliteiten, als bij het dagelijkse beheer van complexe omgevingen waarbij een hoog niveau van informatiebeveiliging moet worden gehandhaafd. Beveiligingsfunctionaliteiten kunnen betrekking hebben op standaard security vlakken, zoals: logische toegangsbeveiliging, encryptie, logging en auditing, bescherming van netwerken tegen indringers of malware, incidentafhandeling, live testen van de robuustheid van beveiliging en dergelijke.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Information Security Officer (2fte) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.