thumbnail
thumbnail
Full stack Ontwikkelaar

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 82,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

6 mrt 2023

Einddatum:

5 mrt 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

17 nov 2022

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Voor de Productielijn Bedrijfsvoering, cluster Kennis- en Informatievoorzieningen Politie zijn we op zoek naar een vakbekwame en breed georiënteerde Ontwikkelaar, Full Stack Developer. Wij ondersteunen de Nationale Politie met innovatieve software oplossingen om binnen de organisatie effectief samen te werken. Hierbij kan je denken aan het (vernieuwde) intranet van de politie of een app voor de collega’s op straat.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Full stack Ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.