thumbnail
thumbnail

ETL tester

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 sept 2023

Einddatum:

31 aug 2026

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

De afgelopen decennia hebben de voormalige politiekorpsen informatie opgeslagen in vele verschillende, grotendeels regionale systemen. In sommige gevallen is deze data ook nog opgeslagen in een landelijke of regionaal datawarehouse. Een kleurrijk, complex en duur ICT-landschap. Deze data is niettemin van groot belang voor het politiewerk. Om die reden is enkele jaren geleden begonnen met de bouw van één landelijk politie datawarehouse: de Basisvoorziening Informatie (BVI). De komst van de Nationale Politie heeft de wens naar het landelijk beschikbaar krijgen van data verder versterkt. De Basis Voorziening Informatie (BVI) speelt in toenemende mate een cruciale rol in de informatievoorziening binnen de Nederlandse Politie. Informatie afkomstig van alle eenheden wordt centraal vanuit een geïntegreerde Business Intelligence (BI) omgeving

beschikbaar gesteld aan de gehele organisatie. Gegeven de toenemende vraag naar nieuwe informatieproducten, de toenemende vraag naar het ontsluiten van nieuwe bronnen is er behoefte aan uitbreiding van het team met een ervaren tester. De testanalist Business Intelligence richt zich in eerste instantie op het testen van de ETL-software voor de laadprocessen van het datawarehouse. Het betreft daarbij vooral Systeem (integratie) testen en Functionele testen daarnaast is de testanalist betrokken bij de Gebruikersacceptatie test. De testanalist vergaart informatie bij Informatie Analisten, Ontwikkelaars, Architecten en Product Owner, ontwikkelt op basis daarvan testscenario's en voert deze uit. De testanalist rapporteert over de kwaliteit van de opgeleverde software aan de Product Owner, collega's in het team. De testanalist heeft ruime ervaring in het schrijven van complexe SQL queries die de testwerkzaamheden ondersteunen en is in staat om de beschikbare tooling in te zetten om zich te laten ondersteunen in het werk. De testanalist heeft bij voorkeur kennis van en ervaring met testautomatisering van ETL-processen en brengt de testautomatisering in het Scrum- team op een hoger niveau.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de ETL tester die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.