thumbnail
ETL Ontwikkelaar

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 102,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

De Datawarehouse ETL Ontwikkelaar werkt vanuit een agile omgeving met ontwikkelaars, testers en informatieanalisten aan het BVI Datawarehouse binnen de Productielijn Business Intelligence. Je voert de taken zelfstandig uit in samenwerking met betrokken personen.

Voor dit systeem zijn we op zoek naar een ETL Ontwikkelaar die het volgende moet realiseren:

  • BVI Datawarehouse verbeteren (performance en storage) door de business view laag (generieke datamart) te ontkoppelen.
  • Opnieuw modelleren van de verschillende types locatiegegevens. Locatiegegevens staan nu op verschillende plekken, dit levert veel problemen en updates en moet verbeterd worden.

We gaan uit van een doorlooptijd van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging als (een of meer van) de genoemde opdrachten niet zijn afgerond.

Standplaats is Zwolle.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de ETL Ontwikkelaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.