thumbnail
Adviseur Brandveiligheid

Inhuurdesk Politie (Nationale Politie)

Doelwater 5, 3011 AH Rotterdam, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

21-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

36

Wij richten ons met deze aanvraag tot álle potentiële aanbieders/inschrijvers; zowel aanbieders die een kandidaat offreren, als ZZP'ers die zichzelf offreren.

De sector Huisvesting van de Dienst Facility Management, onderdeel van het Politiedienstencentrum, bestaat ondermeer uit het Team Technisch Beheer. De sector richt zich op het optimaal faciliteren van het korps bij de realisatie van zijn huisvestingsbehoefte op functioneel, financieel en technisch gebied. De sector Huisvesting is geconcentreerd ingericht, echter de medewerkers werken daar waar de projecten worden uitgevoerd.

Het Team Technisch Beheer heeft als doel het onderhouden en technisch in stand houden van de huisvestingsportefeuille van de Nationale Politie.

De Dienst FM heeft Nederland verdeeld in drie verzorgingsgebieden, te weten Noord-Oost-Midden, Noord-West en Zuid. Per verzorgingsgebied heeft team Technisch Beheer een regieteam ingericht voor het (laten) uitvoeren van het onderhoud aan de politieobjecten; dit onder aansturing van een coördinator.

Om de brandveiligheid van elk politieobject op het wettelijk vereiste niveau te brengen / houden is er een Brandprogramma opgestart. De adviseur brandveiligheid als lid van het team Technisch Beheer is eindverantwoordelijk voor de sturing van het Brandprogramma.
Voor het realiseren van het Brandprogramma  vragen we voor de sector Noord Oost Midden een adviseur brandveiligheid uit. 

Aan de hand van inspecties en adviezen vanuit het brandveiligheidsonderzoek wordt een afwegingsnotitie gemaakt door de Technisch Adviseurs van Team Technisch Beheer. Deze afwegingsnotitie zal voor jou het vertrekpunt zijn om tot uitvoering van de vervolgonderzoek- en herstelwerkzaamheden te komen. Je verzorgt het laten opstellen van werkbeschrijvingen / het bestek om te komen tot een aanbesteding, het maken van een keuze welke uitvoerende partij de werkzaamheden gaat uitvoeren en bent betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden tot en met de formele oplevering.

Je zorgt dat de vervolgonderzoek- en herstelwerkzaamheden binnen plan en budget worden uitgevoerd, waar nodig ondersteund door extern in te huren flex-capaciteit. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van deze ‘flex-poolers’. Je rapporteert aan de coordinator van het cluster en aan de brandveiligheidsmanager.

De standplaats is Zwolle voor het verzorgingsgebied Noord-Oost-Midden Nederland.
Je functie is echter een mobiele functie, dat wil zeggen dat je overwegend in de eenheden zult werken, samen met de adviseurs planmatig onderhoud (zij voeren regie over de uitvoering van het planmatige onderhoud) en met de huisvestingsmedewerkers van de regionale facilitaire services teams (zij zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de gebouwen en de installaties).

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Brandveiligheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.