thumbnail
thumbnail

Strategisch Adviseur Financien, coordinatie begroting

Houten

Onderdoor 25, 3995 DW Houten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Organisatie
De gemeente Houten is onderdeel van de stadsregio Utrecht en de laatste decennia volop in ontwikkeling. Van een dorp van 7.000 inwoners in 1975 groeide Houten uit tot een middelgrote stad van bijna 50.000 inwoners. Stedelijk van karakter in het centrum en dorps in de mooie en rustige woonwijken en de drie kleine kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Behalve dat Houten mooi, groen, veilig en landelijk gelegen is, kent de gemeente ook veel sociale, culturele en economische activiteit. Deze kenmerken vormen samen de kracht en de kwaliteit van Houten.

Opdracht
Als Strategisch adviseur Financiën ben je gesprekpartner voor de teamleiders, het directie team en het college. Deze specifieke dracht valt onder deze rol maar gaat specifiek over de coördinatie van de begroting

Je bent eindverantwoordelijk voor de coördinatie van de begroting. Voor een aantal deelprojecten zijn er aanspreekpunten in het team zoals de financiële aansluiting en het boekwerk. Maar daarnaast ben je voor een aantal taken ook direct inhoudelijk verantwoordelijk zoals bestuurlijk traject of een aantal inhoudelijke analyses.

Je hebt als onderdeel van je werkzaamheden veel afstemming met de wethouder, de directie en concerncontroller, team- en programmamanagers. Binnen je eigen vakgroep spar je met controllers die alle teams binnen de organisatie ondersteunen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Strategisch Adviseur Financiën bij een overheidsorganisatie;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Financiën/Control of Accountancy;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Strategisch Adviseur Financiën bij een overheidsorganisatie; (50 punten)
5. Aantoonbare werkervaring met het coördineren en begeleiden van de begroting als eindverantwoordelijkheid (omschrijf dit duidelijk in het cv); (maximaal 50 punten)
a) 0 tot 1 jaar werkervaring (0 punten);
b) 1 tot 2 jaar werkervaring (10 punten);
c) 2 tot 5 jaar werkervaring (15 punten);
d) meer dan 5 jaar werkervaring (25 punten).

Competenties

  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en bent flexibel;

  • Je hebt een hands on mentaliteit, de gemeente is een kleine organisatie waardoor je diverse inhoudelijke werkzaamheden moet oppakken;

  • Je beschikt over inlevingsvermogen ten opzichte van politiek, directie en de teams binnen de ambtelijke organisatie;

  • Je bent omgevingsbewust en je vindt het leuk om een goed netwerk binnen en buiten de organisatie op te bouwen en te onderhouden;

  • Je beschikt over een verbindende en ondernemende werkhouding en je vindt het leuk om in een informele en dynamische omgeving te werken;

  • En belangrijkste - Je bent collegiaal en hebt een goed gevoel voor humor.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken zijn gepland op maandag 22 juli 2024, vanaf 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 19 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De kandidaat dient over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te beschikken en het origineel te kunnen tonen, maximaal 6 maanden oud.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

  • Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Jan de Vries via 06 36 51 04 90 / opdrachtoverheid@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur

Ben jij de Strategisch Adviseur Financien, coordinatie begroting die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.