thumbnail
thumbnail

Allround Senior Systeembeheerder

GRID NV

Brugstraat 2, 9679 BR Scheemda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
125
24 Groningen

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Opdrachtomschrijving
Als Allround Senior Systeembeheerder ben je dè persoon voor het oplossen van 3e-lijns incidenten. Je reageert snel en doeltreffend op technische problemen, waarbij je zowel individueel als samen met het team werkt om snelle en duurzame oplossingen te bieden.  Je speelt een cruciale rol in het onderhouden en optimaliseren van de IT-infrastructuur. Dit omvat primair het beheren van fysieke en virtuele servers en zorgen voor een soepele (samen)werking van alle technologische systemen. Je bent continu bezig met het identificeren van mogelijkheden voor verbeteringen en automatisering.

Kandidaatomschrijving

Gevraagd profiel:

 • HBO werk- en denkniveau

 • minimaal 5 jaar werkervaring als Systeembeheerder

 • je bent in het bezit van meerdere relevante MS-certificaten

 • je hebt zeer goede kennis van en ervaring met bij voorkeur tenminste Windows Server 2016, 2019, 2022 en Active Directory, Powershell, Office 365, Exchange en Exchange online, Intune, Azure, VMware en Citrix

 • Kennis en ervaring met firewall, netwerk, monitoring en back-up is een pre evenals ervaring met technische aanbestedingen en het formuleren van de juiste eisen en wensen.

Eisen

 • Ervaring
  Minimaal 5 jaar aantoonbaar relevante ervaring - Referentie vereist

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 15 %

Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

We willen in de motivatiebrief zien wat de persoon beweegt om te reageren op deze functie, enthousiasme om de functie te bekleden en een duidelijke toelichting waarom juist deze persoon geschikt zou zijn voor deze functie ten opzichte van alle andere kandidaten - Weging: 25 %

Inhoudelijke kennis
De mate waarin de kandidaat kennis heeft van Windows Server 2016, 2019, 2022 en Active Directory, Powershell, Office 365, Exchange en Exchange online, Intune, Azure, VMware, Citrix, firewall, netwerk, monitoring en back-up - Weging: 20 %

Opleiding en werkervaring
Het hebben van HBO werk- en denkniveau, voldoende werkervaring en aantoonbare certificaten - Weging: 15 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria - Weging: 25 %

 • enthousiasme

 • overtuigingsvermogen

 • senioriteit

 • duidelijkheid

 • kennis en kunde

 • aantoonbare ervaring

 • visie

 • invoelend vermogen

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Allround Senior Systeembeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.