thumbnail
thumbnail

Projectondersteuner Aardgasvrij Garyp

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Stationsstraat 18, 9285 NH Buitenpost, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
20 uur per week Friesland

Begindatum:

22 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

20 uur per week

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Omschrijving van de opdracht
Het team Duurzaamheid bestaat uit leuke en enthousiaste collega’s die nauw met elkaar samenwerken. De organisatie zit in een transitiefase en 2024 is een heel belangrijk jaar voor iedereen in de organisatie. Er wordt gewerkt aan de ontvlechting van de werkmaatschappij 8KTD en de opbouw van beide gemeenten.

De opdracht betreft het ondersteunen van de projectleiding van het PAW Project Aardgasvrij Garyp. Hieronder valt het informeren van inwoners van Garyp, het begeleiden van inwoners bij het verduurzamingsproces en het begeleiden van de subsidieaanvraag. De opdracht wordt uitgevoerd in het Enerzjyhûs in Garyp.

Verantwoordelijkheden
Wij zoeken een enthousiaste Projectondersteuner Aardgasvrij Garyp die binding heeft met het dorp Garyp. 

Het is belangrijk dat de projectonderstener Aardgasvrij Garyp technische kennis heeft rond de warmtetransitie en dit kan overdragen naar inwoners van Garyp.  Daarnaast is het belangrijk dat jij als Projectondersteuner een neutrale rol kan houden en zonder belang inwoners kan informeren over de mogelijkheden van verduurzaming.

Verder ben je verantwoordelijk voor de openiingstijden van het Enerzjyhûs Garyp.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 22 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. De opdracht is voor 20 uur per week. Opdrachtgever heeft de bevoegdheid om gedurende de looptijd van de overeenkomst de inzet te verhogen tot maximaal 36 uren per week waarbij het uurtarief ongewijzigd zal blijven, tenzij partijen bij urenuitbreiding een lager uurtarief overeenkomen vanwege de verhoging van de inzet. Een hoger uurtarief is uiteraard niet mogelijk. Deze urenuitbreiding is optioneel, opdrachtnemer kan hier geen rechten aan ontlenen. Uitbreiding geschiedt in overleg met opdrachtnemer en wordt indien van toepassing nader schriftelijk vastgelegd. Bij inschrijving dient u uit te gaan van het minimaal aantal uren per week. De opdracht is verkort uitgezet in verband met het zo spoedig mogelijk invullen van de functie. De gesprekken vinden plaats op 18 juli 2024. We vragen hier rekening mee te houden.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  • U voegt een motivatiebrief van de kandidaat van maximaal 2 pagina's A4 toe.

  • De kandidaat heeft technische kennis over verduurzaming.

  • Mate van werkervaring als Projectondersteuner met betrekking tot verduurzaming (> 4 jaar).

  • De kandidaat heeft relevante ervaring bij een PAW proeftuin.

  • Kandidaat is in het bezit van een geldige VOG (maximaal 3 maanden oud en relevant voor de functie) ofwel bereid deze aan te vragen.

Wensen

  • De kandidaat heeft technische kennis over verduurzaming (20%)

  • Mate van werkervaring als Projectondersteuner met betrekking tot verduurzaming (> 4 jaar) (40%)

  • De kandidaat heeft binding met het dorp Garyp (10%)

  • De kandidaat heeft relevante werkervaring met het opzetten van proeftuin (30%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectondersteuner Aardgasvrij Garyp die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.