thumbnail
thumbnail
Projectleider (junior) Ruimtelijke Ordening

gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Stationsstraat 18, 9285 NH Buitenpost, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
32-36 uur per week Friesland

Begindatum:

30 nov 2023

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32-36 uur per week

Publicatiedatum:

8 nov 2023

Team Ontwikkeling en Advies Ruimte is op zoek naar een projectondersteuner voor ruimtelijke projecten. Je ondersteunt de projectleiders in brede zin. Je maakt afspraken en verslagen, bereidt presentaties voor en bent aanwezig bij (externe) bijeenkomsten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de optimalisatie van projectmatig werken binnen het team.   

Gemeente Achtkarspelen en gemeente Tytsjerksteradiel hebben besloten om hun gezamenlijke Werkmaatschappij 8KTD te gaan ontvlechten. De overeenkomst die wij met u aangaan heeft verlengingsopties die doorlopen tot na de beoogde ontvlechtingsdatum. Door in te schrijven op deze opdracht geeft u aan om over de mogelijkheid van een contractovername door ofwel de gemeente Achtkarspelen ofwel de gemeente Tytsjerksteradiel in gesprek te willen gaan. Partijen zullen hierover ten minste twee maanden voor de beoogde ontvlechtingsdatum met elkaar in overleg treden.

Als projectondersteuner organiseer je projectgroepen en diverse bijeenkomsten waaronder inwoners participatie bijeenkomsten. Je zorgt voor uitnodigingen, geschikte ruimte, presentatiemateriaal, goede ontvangst en verslaglegging. Je bent bereid om buiten kantoortijden te werken.  Je bent digitaal vaardig en hebt ervaring of affiniteit met projectmatig werken.  De administratieve taken van projecten horen bij jouw werk.

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast van een dynamisch werkveld en je bent flexibel en leergierig.  Je hebt aantoonbaar interesse in burgerparticipatie en omgevingsmanagement.  Je bent bereid om binnen het team zo nodig andere taken op te pakken.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider (junior) Ruimtelijke Ordening die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.