thumbnail
thumbnail
Kwartiermaker Facilitaire Zaken

Gemeente Zutphen

's-Gravenhof 2, 7201 DN Zutphen, Nederland

Overig
Sluit morgen
€ 90,00
32 Gelderland

Publicatiedatum:

14-09-2022

Sluitingsdatum:

27-09-2022

Begindatum:

01-11-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

32

Op dit moment zijn veel facilitaire taken verspreid over meerdere teams binnen de gemeente Zutphen. Als kwartiermaker is het jouw taak om één team Facilitair te formeren zodat de interne dienstverlening efficiënter kan worden uitgevoerd en toekomstbestendig wordt.

Onder aansturing van de adjunct bedrijfsvoering voer je de opdrachtzelfstandig uit.

Je taken:

  • je maakt een analyse van de huidige situatie en je verkent diverse scenario’s om te komen tot één team waar facilitaire taken worden ondergebracht;
  • het betrekken van stakeholders en draagvlak zoeken bij je plan om te komen tot een verbetering van het facilitair bedrijf;
  • een definitieve keuze voorleggen aan de directie en de OR waarmee zij kunnen instemmen;
  • je levert een rapport op met het best haalbare scenario voor gemeente Zutphen, met de mensen, middelen en budget dat beschikbaar is voor team facilitair.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Kwartiermaker Facilitaire Zaken die deze organisatie zoekt?