thumbnail
thumbnail
Financieel adviseur Expert Jeugd

Gemeente Zutphen

's-Gravenhof 2, 7201 DN Zutphen, Nederland

Financieel-administratief
Sluit over 13 dagen
Geen limieten
24 Gelderland

Publicatiedatum:

25-01-2023

Sluitingsdatum:

10-02-2023

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

24

Organisatie
Zutphen is een gemeente vol beweging en ambities en zoekt een enthousiaste, pragmatische en ervaren financieel adviseur voor Sociaal Domein-Jeugd.

Omschrijving van de opdracht
Je werkt vanuit Team Control en als financieel expert Jeugd voer je analyses uit, ondersteun je bij de jaarrekening, werk je samen met de financieel adviseur en expert Sociaal Domein.

Eisen

 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2023 tot en met 30 juni 2023 voor 24 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Uw opleiding blijkt uit uw CV, u beschikt over HBO werk- en denkniveau.

 • Uw ervaring blijkt uit uw CV, u heeft aantoonbaar werkervaring in alle financiële stromen in het gemeentelijk domein Jeugd.

 • U bent in bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De VOG kan door de gemeente worden opgevraagd bij (voorlopige) gunning.

Gunningscriteria

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je in het team past. Wij zoeken een ervaren financieel adviseur Jeugd

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je werkt met een open, enthousiasmerende en proactieve houding gericht op samenwerking.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je een oplossingsgerichte instelling hebt.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je een uitdaging ziet de functie in te vullen in een politieke omgeving.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je adviesvaardig bent en een sparringpartner voor stakeholders.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je omgevingssensitief bent.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je stevig in je schoenen staat, stressbestendig bent en snel ingewerkt raakt in een nieuwe omgeving en in de projecten bij de gemeente.

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je communicatief vaardig bent.

 • Ervaring: de mate waarin u ons als expert overtuigd dat u specifiek voor deze projecten de juiste aantoonbare ervaring heeft. Uw ervaring blijkt uit uw referentie(s).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel adviseur Expert Jeugd die deze organisatie zoekt?