thumbnail
Intake Professional Sociaal Domein

Gemeente Zundert

Markt 1, 4881 CN Zundert, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

14-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

12
Hoe ziet je baan eruit?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen en voor aanvragen voor hulp of ondersteuning op het gebied van het sociaal domein (jeugd, werk, inkomen, zorg en welzijn). Samen met de inwoner probeer je de vraag helder te krijgen. Daarnaast informeer je inwoners over de sociale kaart in de gemeente Zundert en heb je goede contacten met de verschillende organisaties in het sociaal domein.
Je geeft advies aan inwoners en verzorgt waar nodig een brede intake op meerdere leefgebieden. Vragen die binnenkomen handel je zelfstandig af of je zet ze door naar de juiste partij/partijen. Dit doe je via een warme overdracht. Je laat pas los als de vraag van de inwoner op de juiste plek in behandeling is genomen. Je verwerkt de informatie en processtappen volledig en correct in de daarvoor bestemde systemen.

Inwoners kunnen hun vragen fysiek, telefonisch of per mail aan je stellen.
Als intake professional ben je in staat om complexe problematiek of noodsituaties snel te signaleren en hier naar te handelen.
Wat vragen we?
Voor deze functie is het belangrijk dat je over goede communicatieve en empathische vaardigheden beschikt, doel en- resultaatgericht bent, zodat je een snelle en juiste inschatting kunt maken over de mate van de problematiek. Zelfstandig besluiten nemen en onafhankelijk een oordeel kunnen vormen over de casuïstiek is een pré. Ook heb je kennis van en affiniteit met de verschillende disciplines en voorzieningen binnen het sociaal domein.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Intake Professional Sociaal Domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.