thumbnail
thumbnail
Verkeersmedewerker

Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11, 5301 LB Zaltbommel, Nederland

Mobiliteit en Verkeer
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
28 Gelderland

Publicatiedatum:

14-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

28

Werken voor de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleine stad die in veel zaken groot is. En er is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie. Open werksfeer, goed bereikbaar en een dynamische omgeving. Dat is werken bij de gemeente Zaltbommel in een notendop. Wij kennen weinig hiërarchie en iedereen loopt bij elkaar naar binnen. Het gemeentekantoor staat vlak naast de A2 en er is een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Den Bosch. Tel daar nog een gratis parkeerplek voor de deur bij op en je hebt het recept voor een ideale werkomgeving.

Als verkeersmedewerker ben je betrokken bij alle projecten en ontwikkelingen waarbij verkeersveiligheid en doorstroming een rol speelt. Jij bent qua verkeer de adviseur in het project. 

Persoonsprofiel

Wij zoeken een collega met een gezonde dosis prestatiedrang, durf, teamgeest en flexibiliteit. Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en in soortgelijke gemeenten/organisaties. Je hebt minstens 3 jaar ervaring als verkeersadviseur. Naast een flexibele houding en een goede uitvoering van de inhoudelijke taken, verwachten wij dat je buiten de gebaande paden kunt denken en denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen volgens het principe van het boerenverstand. Belangrijk in deze functie zijn adviesvaardigheden, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

In deze veelzijdige functie ben je vanaf de eerste dag betrokken bij het ontwikkelen/aanpassen van beleid(sprogramma’s) op verkeersgebied, daar onder vallen onder andere :

  • Advisering bij ruimtelijke ontwikkelingen op het gebied van verkeer en parkeren. Je bent betrokken niet alleen in de fase van planontwikkeling en bestemmingsplanprocedures maar ook bij de totstandkoming van het ontwerp van de openbare ruimte in nieuwbouwwijken.
  • Advisering bij grote infrastructurele ontwikkelingen zoals de wegreconstructie van de Steenweg in de bebouwde kom van de kern Zaltbommel.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verkeersmedewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.