thumbnail

Directievoerder/toezichthouder Civiel

Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11, 5301 LB Zaltbommel, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

23-11-2021

Sluitingsdatum:

09-12-2021

Begindatum:

01-01-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

16 tot 24 uur per week Alleen gedeclareerde en geaccordeerde uren worden betaald.
€ 90,00
16 tot 24 uur per week Alleen gedeclareerde en geaccordeerde uren worden betaald. Gelderland

Werken voor de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleine stad die in veel zaken groot is. En er is meer dan de stad; een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie. Open werksfeer, goed bereikbaar en een dynamische omgeving. Dat is werken bij de gemeente Zaltbommel in een notendop. Wij kennen weinig hiërarchie en iedereen loopt bij elkaar naar binnen. Het gemeentekantoor staat vlak naast de A2 en er is een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Den Bosch. Tel daar nog een gratis parkeerplek voor de deur bij op en je hebt het recept voor een ideale werkomgeving.

Als Directievoerder/toezichthouder voer jij directie en toezicht op de uitvoering van civieltechnische werken. Jij bent de spil in het project en weet door jouw goede communicatieve vaardigheden het project goed uit te voeren.

Persoonsprofiel

Wij zoeken een directievoerder/toezichthouder met een gezonde dosis prestatiedrang, durf, teamgeest en flexibiliteit. Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en in soortgelijke gemeenten/organisaties. Je hebt minstens 5 jaar ervaring als directievoerder/toezichthouder.

Naast een flexibele houding en een goede uitvoering van de inhoudelijke taken, verwachten wij dat je buiten de gebaande paden kunt denken en denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen volgens het principe van het boerenverstand. Belangrijk in deze functie zijn inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden.

Jij wordt verantwoordelijk voor onder andere:
– Bewaken van kwaliteit, planning en financiën;                                                                                        –         Controle RAW bestekken;                                                                                    
– Signaleren van afwijkingen/ risico’s en hier accuraat en zo nodig corrigerend op reageren;
– Communicatie met alle betrokken partijen;
– Het vertegenwoordigen van de opdrachtgever tijdens de uitvoering van het project;
– Het beoordelen en toetsen van de juiste afhandeling van werkplannen en kwaliteitsplannen;
– Verzorgen van projectadministratie en opleveringsdossiers;
– Adviseren van de projectleider
in het kader van bestekken en het beoordelen van meer 
en              minderwerk

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Directievoerder/toezichthouder Civiel die deze organisatie zoekt?

JA, INSCHRIJVEN