thumbnail
Jeugdconsulent

Gemeente Winterswijk

Stationsstraat 25, 7101 GH Winterswijk, Nederland

Sociaal Domein
Sluit over 18 dagen
€ 65,00
24-36 Gelderland

Publicatiedatum:

22-07-2022

Sluitingsdatum:

01-09-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24-36

Als jeugdconsulent ga je werken binnen de afdeling Zorg en Welzijn en kom je terecht in de backoffice zorg. Hier vindt de beoordeling van tweedelijnszorg plaats. Jij en collega’s behandelen zelsfstandig aanvragen voor jeugdhulp. Daarnaast zorg je zelstsandig als professional voor de juiste ondersteuning aan kwetsbare inwoners en gezinnen vanuit de brede intake. Jouw ondersteuning maakt onderdeel uit van het implementatie traject inkoop.  
 

Als jeugdconsulent behandel je zelfstandig aanvragen voor jeugdhulp. Zo voer je gesprekken met kinderen, jongeren en ouders om zicht te krijgen op hun hulpvraag. Kortom: je bent procesregisseur in complexe, kwetsbare gezinssituaties. Ook ben je verantwoordelijk voor:

  • Het toetsen van ondersteuningsvragen aan de huidige wetgevingen.
  • De aanvragen van tweedelijns jeugdhulp.
  • Het monitoren en evalueren van ingezette hulp.
  • De samenwerking met externe partners in het veilig op kunnen groeien van kinderen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jeugdconsulent die deze organisatie zoekt?