thumbnail

Vlechtwerker WMO

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

24-11-2021

Sluitingsdatum:

03-12-2021

Begindatum:

13-12-2021

Einddatum:

14-03-2022

Uren per week:

36 uur per week
€ 60,00
36 uur per week Friesland

Ben jij op zoek naar ….

Een functie waarin jij verschil kan maken en bijdraagt aan de maatschappij? Waar jouw expertise de zelfredzaamheid en zelfregie voor inwoners versterkt? Waarin je een deskundige gesprekspartner bent voor de inwoners en optreedt als specialist voor andere professionals en/of collega’s? Waarin je nauw samenwerkt met uiteenlopende systemen zoals; de buurt, vrijwilligersorganisaties; welzijns- en hulporganisaties; etc.? Dan is deze baan echt iets voor jou. Wij zijn tijdelijk op zoek naar een Vlechtwerker Wmo voor 36 uur per week.

In totaal hebben we 4 gebiedsteams. Het gebiedsteam is een onafhankelijk werkend team dat bestaat uit vlechtwerkers vanuit verschillende disciplines die integraal werken binnen het brede sociale domein en andere diverse specialisten. Het gebiedsteam stimuleert de eigen kracht van de inwoner en werken planmatig.

In deze functie werk je integraal in een multidisciplinair team. Vlechtwerkers zijn generalistisch, en hebben daarnaast allemaal hun eigen specialisme (WMO/ouderen, verstandelijke beperking, werk/geld en jeugd/pedagogiek). Wij zijn op zoek naar iemand met het specialisme WMO. Jouw doel is om inwoners zo optimaal mogelijk te laten participeren en zo zelfredzaam mogelijk te laten zijn. Als vlechtwerker ga je uit van zelfregie en werkt oplossingsgericht aan een duurzame verbetering van de situatie. Je biedt zonodig structuur en stimuleert verantwoordelijk gedrag. Je werkt outreachend, verricht een integrale intake en maakt een sociale netwerkanalyse. Daarbij betrek je het netwerk, informele zorg en vrijwilligers. Door aan te sluiten bij de specifieke situatie en mogelijkheden van betrokkenen ontwikkel je nieuwe initiatieven en werkwijzen. Dit gebeurt vanuit het uitgangspunt één huishouden één plan één regisseur. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Vlechtwerker WMO die deze organisatie zoekt?

JA, INSCHRIJVEN