thumbnail
Teamleider Informatievoorziening

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
36 Friesland

Publicatiedatum:

10-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

30-12-2022

Uren per week:

36

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor het OWO Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een teamleider Informatievoorziening

OWO Bedrijfsvoering

De afdeling OWO-bedrijfsvoering bestaat uit verschillende teams: team Personeels- en Salarisadministratie/Financiële Administratie/inkoop/verzekeringen+(PSA/FA+), team Informatisering & Automatisering (I&A/ICT) en team Documentaire informatievoorziening (DIV/Informatievoorziening). De afdeling werkt aan een herinrichting van de afdeling waarbij de opgave zowel een structuur vraagstuk als ook cultuur vraagstuk in zich heeft. Als teamleider stuur je de clusters DIV uitvoering, DIV Archief en Kwaliteit en Controle aan.

Je functie

Je start als leidinggevende voor het team DIV/Informatievoorziening.  Er is een doorlichting geweest door een extern bureau. Je gaat met deze conclusies en aanbevelingen aan de slag en vertaald dit in een concreet plan van aanpak. Je gaat aan de slag met de organisatorische en culturele veranderingen binnen het huidige team en de toekomstige opzet. Je bent een wezenlijke schakel in dit veranderproces. Je zorgt voor een evaluatie over de gevolgde aanpak van het informatievoorziening adviseert over de toekomstige borging hiervan.

Samen met het afdelingshoofd en collega teamleiders bouw je aan een professionele en slagvaardige afdeling waarin de relatie met de OWO-deelnemers, daadkracht, werkplezier, kwaliteit van diensten en producten en integraliteit centraal staan. Je stuurt op voortgang en coacht op structurering, prioritering en inhoudelijke samenhang. De uitdaging is om een goede aansluiting te houden en proactief te zijn bij veranderende (OWO) klantwensen en beleving.

Wat verwachten we van jou

Je hebt/bent:

  • minimaal een relevante afgeronde opleiding op tenminste HBO+ niveau;
  • een ervaren teamleider en verandermanager met een achtergrond binnen DIV/informatievoorziening;
  • een mensgerichte, duidelijke en daadkrachtige teamleider met een visie die het team en de afdeling verder helpt bouwen en ontwikkelen;
  • een verbinder met empathisch vermogen die coachend leiding geeft;
  • een sparringpartner (voor OWO omgeving, team en MT OWO Bedrijfsvoering) die van nature kennis deelt en medewerkers motiveert om te leren;
  • behendig in een context met verschillende belangen en een groot oplossend vermogen;
  • bij voorkeur meerjarige ervaring bij het werken in een overheidsorganisatie.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Teamleider Informatievoorziening die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.