thumbnail
thumbnail

Senior projectleider huisvesting statushouders en Oekraïense vluchtelingen

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
26 uur per week Friesland

Begindatum:

19 feb 2024

Einddatum:

18 feb 2025

Uren per week:

26 uur per week

Publicatiedatum:

1 feb 2024

Opdracht omschrijving
Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? dat komt mooi uit, we zijn op zoek naar een Senior projectleider huisvesting statushouders en Oekraïense vluchtelingen die ons met name in de voorbereidingsfase kan helpen.

Verantwoordelijkheden
Jij organiseert de voorbereiding van de huisvesting (bouwprojecten) van verschillende doelgroepen die de gemeente met voorrang moet huisvesten, met name statushouders en Oekraïense vluchtelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor communicatie met omwonenden en met betrokken relevante partijen.

Je bent verantwoordelijk voor een gemeentelijke integrale aanpak van het huisvestingsprobleem van statushouders en Oekraïners. Dat bereik je door er voor te zorgen dat alle relevante gemeentelijke disciplines en ook externe stakeholders/disciplines tijdig betrokken worden en inbreng hebben.

Je bewaakt het overzicht van al deze projecten en je bent verantwoordelijk voor tijdige communicatie en (professionele voorbereiding van) besluitvorming richting het college en de raad.

Daarnaast:

  • Ontwikkel je projectplannen, inclusief doelstellingen, mijlpalen, budgetten (waaronder ook het regelen van subsidieaanvragen) en middelen, en zorg je voor een effectieve voorbereiding van de projecten tot en met het definitieve ontwerp.

  • Bewaak je de voortgang van de projecten.

  • Signaleer je tijdig eventuele knelpunten en neem je proactieve maatregelen om deze op te lossen.

  • Communiceer je helder en effectief met interne en externe stakeholders om de projectdoelstellingen te bespreken, verwachtingen af te stemmen en draagvlak te creëren.

  • Houd je vinger aan de pols en bent vraagbaak tijdens de uitvoering van de projecten.

  • Is het mogelijk dat je wordt ingezet op de uitvoering van projecten als projectleider/directievoerder.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 26 februari 2024 tot en met 25 februari 2025 voor 26 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Gunningscriteria

  • Externe heeft aantoonbaar een opleiding op het gebied van projectmanagement. Externe heeft de gevraagde opleiding afgerond (250 punten) Externe is op dit moment bezig met de gevraagde opleiding (125 punten) Externe heeft niet de gevraagd opleiding (0 punten) (40 %)

  • Externe beschikt over 8 jaar recente werkervaring op het gebied van projectleiderschap. Externe heeft de aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (250 punten) Externe heeft 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (125 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (0 punten) (40%)

  • Externe heeft 3 jaar aantoonbare ervaring binnen een gemeente organisatie. Externe heeft aantoonbare ervaring zoals omschreven (200 punten) Externe heeft 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring zoals omschreven (100 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring zoals omschreven (0 punten) (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior projectleider huisvesting statushouders en Oekraïense vluchtelingen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.