thumbnail
Senior Netwerkbeheerder

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
36 Friesland

Publicatiedatum:

16-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

30-12-2022

Uren per week:

36

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor OWO Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een senior netwerkbeheerder

Een functie waarin jij bijdraagt aan de samenwerking tussen Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland (OWO)? Waar je jouw deskundigheid op het gebied van Netwerkbeheer laat zien en volop meegaat in de ontwikkeling en verandering van het vakgebied? Ben je goed in het doorgronden van systemen/netwerken en het oplossen van problemen onder druk? Wil je meebouwen aan een nieuwe ICT omgeving voor bijvoorbeeld beveiliging en WIFI?  Vind je werken volgens het ITIL-principe leuk. Dan is deze baan echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Senior netwerkbeheerder.

De inhoud van je werk

Je maakt deel uit van een klein gedreven team van drie senioren. Thema’s als security, wireless, cloud, software-definednetworking, automation, IoT en applicationdelivery zijn jou op het lijf geschreven.  Ook vind je het leuk om je te verdiepen en actief mee te denken in nieuwe ontwikkelingen en de toepasbaarheid hiervan binnen onze infrastructuur. 

In jouw rol voel je je verantwoordelijk voor het 24/7 probleemloos functioneren van onze netwerkinfrastructuur. Je voert wijzigingen door op bestaande netwerkcomponenten en je lost verstoringen op. En dat betekent dat je soms ook buiten kantoortijden werkt. Een deel van je werkzaamheden voer je zelfstandig uit en daarnaast werk je ook nauw samen met je collega's en wissel je onderling kennis uit. Het documenteren en afhandelen van tickets, 3e lijn, vallen onder de dagelijkse bezigheden. Je beheert ook de systeemdocumentatie en treedt in overleg met de leveranciers.

Wat verwachten we van jou

Je hebt/bent:

Je hebt een hbo-diploma in de (technische) informatica óf je beschikt aantoonbaar over hbo-werk- en denkniveau.
Je beschikt over kennis van ITIL-processen (of vergelijkbare modellen);
 
Ervaring op het gebied van o.a. Next generation firewalls, IPS, VPN, NAT, switches, WiFi, SD-WAN en enterprise netwerken.

- Je hebt minimaal CCNP of vergelijkbare certificering.

- Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als netwerkspecialist.

- Je hebt gemeentelijke ervaring en bent bekent met gemeentelijke processen en specifieke verbindingen.

- Je bent flexibel en gaat daadkrachtig te werk, maar wel vanuit de teamgedachte.

- Je bent bereid deel te nemen aan de te ontwikkelen piketregeling.

- Je bent in staat zelfstandig je werk uit te voeren en je toont initiatief voor verbeterpunten.

- Je bent resultaatgericht en vindt kwaliteit en een goed resultaat daarbij belangrijk.

- Je bent goed in documenteren.

-Je bent communicatief vaardig en kan op een positieve manier je collega’s helpen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Netwerkbeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.