thumbnail
Projectleider Vastgoed (Technisch)

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
20-24 Friesland

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

20-24

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor de afdeling vastgoed zijn wij op zoek naar een projectleider vastgoed.

Je functie

Gemeente Weststellingwerf is op zoek naar een technische projectleider vastgoed. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de realisatie van twee omvangrijke en complexe projecten.

 1. Je houdt je bezig met de realisatie van de nieuwe warmtepompcentrale van het gemeentehuis. Dit project bestaat onder andere uit nieuwe warmtepompen, meet- & regeltechniek en WKO installatie.
 2. Daarnaast houd je je bezig met de realisatie van solar carports op het parkeerterrein van ons gemeentehuis. Het betreffen 2 solarcarports welke op circa 80 parkeerplaatsen duurzame energie moeten gaan opwekken.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met het zelfstandig leiden van technische vastgoedprojecten, iemand die weet hoe je de verschillende opdrachtnemers aanstuurt en de kwaliteit van het werk bewaakt.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Je stuurt beide vastgoedprojecten gelijktijdig aan en draagt zorg dat voor een soepel proces tot en met de eindoplevering;
 • Je zorgt voor duidelijke communicatie, planningen, budgetoverzichten, realisatie binnen afgesproken tijd en kwaliteitseisen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en inzet van externe leveranciers binnen jouw projecten;
 • Je hebt regelmatig overleg met de technisch ontwerper en toetst de uitvoering van het project aan de gestelde eisen van het ontwerp/bestek.

Wat verwachten we van jou

Je hebt/bent:

 • Ervaring met het zelfstandig leiden van soortgelijke projecten
 • HBO werk- en denkniveau 
 • Proactief, comunicatief en oplossingsgericht
 • Beschikt over de noodzakelijke werktuigbouwkundige en installatietechnische kennis
 • Bewust van het belang van een goede relatie met interne en externe belanghebbenden
 • Kennis en ervaring met werken binnen/voor een gemeente is een pré

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Vastgoed (Technisch) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.