thumbnail

Administratief medewerker

gemeente Weststellingwerf

Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega, Nederland

Financieel-administratief VERLOPEN

Publicatiedatum:

13-01-2022

Sluitingsdatum:

20-01-2022

Begindatum:

24-01-2022

Einddatum:

30-04-2022

Uren per week:

24 uur per week
€ 45,00
24 uur per week Friesland

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor het gebiedsteam Wolvega zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor 24 uur.

Je werkzaamheden:

  • Beantwoordt vragen via de verschillende communicatiekanalen, zoals bijvoorbeeld de telefoon, email  en de post en zet de diverse vragen uit naar de juiste medewerker. 
  • Verzorgt de postadministratie.
  • Verzorgt administratieve ondersteunden werkzaamhden voor het gebiedsteam ,  zoals het invoeren van meldingen  en het verwerken van besluiten in  de vakapplicatie ( I-Sam en C-Sam)
  • Bereidt verzending van correspondentie voor en zorgt voor verdere afhandeling.
  • Overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou

Je hebt/bent:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Relevante administratieve werkervaring
  • Voorkeur kennis van Isam en Csam.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Administratief medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.