thumbnail
thumbnail

Medewerker Openbare Orde en Veiligheid (ter vervanging van zwangerschap)

Gemeente Westerkwartier

Hooiweg 9, 9801 AJ Zuidhorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
32 Groningen

Begindatum:

1 apr 2024

Einddatum:

13 sept 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

30 jan 2024

Opdrachtomschrijving
Als medewerker OOV werk je intensief samen met de adviseurs van het team aan de actuele thema's van het integrale veiligheidsbeleid. Het is jouw rol om de adviseurs te ondersteunen bij ad hoc zaken die de openbare orde raken, maar evengoed ben je verantwoordelijk voor verschillende uitvoeringsvraagstukken. Bijvoorbeeld als het gaat om risicovolle evenementen, cybercrime, ondermijning, sociale casuïstiek en andere thema's die integrale veiligheid raken. Ookben je zelfstandig verantwoordelijk voor deelprojecten zoals bijvoorbeeld activiteiten in het kader van inbraakpreventie, het organiseren van bijeenkomsten of het bedenken van communicatie uitingen. Samen met jouw collega's van het team draag je zorg voor 24/7 bereikbaarheid, hiervoor draai je mee in de piketdienst. 

Kandidaatomschrijving
Je hebt een stevige persoonlijkheid en laat je niet snel uit het veld slaan. Ook als het spannend wordt blijf je goed communiceren en raak je niet in paniek. Je werkt gestructureerd en krijgt er energie van om samen met ons de belangrijke thema's uit het coalitieakkoord uit te werken en je bijdrage te leveren aan de uitvoering van het integrale veiligheidsbeleid. Wij zijn een team in opbouw en verwachten van jou dat je meedenkt en bijdraagt aan de ontwikkeling van het team.

Gelet op de ontwikelingsfase van het team worden ervaren adviseurs OOV nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.     

Eisen

 • HBO Integrale veiligheidskunde of vergelijkbaar

 • Minimaal 3 jaar recente ervaring als medewerker/adviseur OOV bij een gemeente

 • Minimaal 28 uren per week

Gunningscriteria

 • Weging prijsdeel: 25 %

 • Kennis van de regio
  Weging: 20 %

 • Ervaring met het draaien van piket
  Weging: 20 %

 • Ervaring met het AVE model
  Weging: 10 %

 • Interview
  Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

 • Persoonlijkheid, overtuigingskracht, kennis en vermogen dit over te brengen.
  Weging: 25 %

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker Openbare Orde en Veiligheid (ter vervanging van zwangerschap) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.