thumbnail
thumbnail

Gedragswetenschapper

Hooiweg 9, 9801 AJ Zuidhorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
110
18 Groningen

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

29 mei 2024

Opdrachtomschrijving
Als gedragswetenschapper ben je betrokken bij (complexe) casuïstiek van jeugdigen. Je werkt in het team Mens en Gezin, onderdeel van het Sociaal Domein. In deze opdracht word je vanuit de gemeente Westerkwartier ingezet in de proeftuin Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming. Hierbij verbind je je nauw met de collega gedragswetenschapper en de consulentenbegeleiders Jeugd en Wmo van team Mens en Gezin, om hen goed aangehaakt te houden op de proeftuin.

Het toekomstscenario moet leiden tot een eenvoudige stelsel en samenhangende hulp voor huishoudens en gezinnen. Binnen de proeftuin gaan we samen ontdekken wat daarin wel en niet werkt. Westerkwartier richt zich de proeftuin op 18-/18+ casuïstiek: de overgang van 18- naar 18+ maar ook gezinnen waarin zowel minder- als meerderjarigen met een veiligheidsvraagstuk zijn. De andere twee gemeenten in de regio die deelnemen in de proeftuin zijn Westerwolde en Groningen, die ieder een eigen gedragswetenschapper hiervoor inzetten. Binnen de proeftuin hebben jullie met elkaar intensief contact.

Kandidaatomschrijving
Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. Je bent omgevingsbewust, enthousiast, verantwoordelijk en wendbaar.

Interviewplanning
De gesprekken vinden plaats op 20 juni.

Toelichting op rooster
In overleg

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code
79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Eisen

 • Academisch diploma (ontwikkelings-)psychologie of (ortho-)pedagogiek

 • SKJ geregistreerd

 • Minimaal 1 dag per week aanwezig in Westerkwartier

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 25 %

 • Motivatiebrief: Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  Weging: 25 %

 • Goed samenwerken en verbindende eigenschappen
  Weging: 15 %

 • Kennis van de jeugdhulp regio Groningen
  Weging: 10 %

 • Interview: Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  Communicatie vaardigheden en klik met het team (Weging: 25 %)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Gedragswetenschapper die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.