thumbnail
thumbnail
Taxateur-Rentmeester

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Overig
Sluit morgen
€97,50
8-12 Utrecht

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

15-12-2022

Einddatum:

15-12-2023

Uren per week:

8-12
Taxateur-Rentmeester
Periode: Vanaf 15-12-2022 tot 15-12-2023 (12 maanden inhuur), met optie tot verlenging van maximaal 12 maanden (24 maanden totaal is maximale inleentermijn).
Belasting: 8 a 12 uur per week gemiddeld
Tarief: 97,50, inclusief reiskosten, exclusief BTW

Werken aan Utrecht
Utrecht groeit als geen andere Nederlandse stad. Deze groei gaat gepaard met stevige maatschappelijke en economische uitdagingen zoals voldoende betaalbare woningen, banen en een goede bereikbaarheid van de regio, maar ook het zorg dragen voor een stad waar iedereen kan meedoen en waar gezond stedelijk leven centraal staat. In het Coalitieakkoord Utrecht Investeren in Utrecht en de Ruimtelijke Strategie Utrecht wordt richting gegeven aan deze ruimtelijke opgaven. Ruimtelijke Strategie Utrecht 2040 | Gemeente Utrecht - Omgevingsvisie

Dit is je werk
Met deze uitvraag willen we als flexibele schil een ervaren collega toevoegen aan ons team. Je werkt als taxateur-rentmeester samen met drie collegas aan taxatie en verwervingsvraagstukken door de gehele stad. Soms ben je onderdeel van een projectteam en soms verzorg je als adviseur een onderdeel zoals een taxatie. Vanuit je rol ben je betrokken bij diverse projecten in de stad en werk je samen met een groot aantal collegas en opdrachtgevers. Je kent de ins en outs van je werk en bent een ervaren adviseur. Je bent goed in staat om in overleg resultaten te behalen.

Dit bieden we je
In de stad Utrecht bieden we je de kans om jouw visie en kennis van het vakgebied uit te dagen en verder te vergroten. De mogelijkheid om je dagelijks bezig te houden met toonaangevende projecten en uitdagende vraagstukken in de gebiedsontwikkeling, grenzen te verkennen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de snelst groeiende stad van het land.


De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Dit vragen we van je
Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Jouw doelen haal je binnen de gestelde termijnen. Omdat je met uiteenlopende stakeholders werkt, ben je communicatief sterk.

Verder vragen wij:
 • HBO/WO werk- en denkniveau. Aanvullend ben je ingeschreven als makelaar en taxateur;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als taxateur en rentmeester;
 • Bekend met regelgeving en (administratieve en gerechtelijke procedures in het kader van de onteigeningswetgeving;
 • Ervaring met gebiedsontwikkeling en een gevoel voor de dynamiek van de groeiende stad Utrecht;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Ervaring met het opstellen van Memos en adviezen s t.b.v. Raad/College besluiten;
 • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
 • Mentorschap.

Informatie over de afdeling
Deze functie valt binnen het expertiseteam Locatieadvies van de afdeling (gilde) Investeren & Exploiteren (I&E), onderdeel van de Ontwikkelorganisatie Ruimte. Wij werken opgavegericht in een matrixorganisatie. Inhoudelijke en financiele verantwoordelijk voor de ruimtelijke opgaven ligt bij de Ruimtelijke Gebiedsregisseurs en Thematische opgavemanagers. Expertise afdelingen (gildes) leveren de kennis & expertise die nodig is voor realisatie van de opgaven.

Goed om te weten:
Enthousiast geworden om tijdelijk als Taxateur-Rentmeester aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht? Dien jouw offerte dan uiterlijk 2 december 2022 in. De selectiegesprekken worden gevoerd op dinsdag 6 december 2022. De manager neemt contact met je op indien je wordt uitgenodigd voor een nadere kennismaking.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Taxateur-Rentmeester die deze organisatie zoekt?