thumbnail
thumbnail

Opdrachtgever WCI

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
130
36 Utrecht

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

6 jun 2024

Opdrachtgever WCI
Periode: Van 1 juli 2024 voor 6 maanden met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 36 uur per week gemiddeld
Tarief: Maximaal 130 euro per uur incl. reiskosten, excl. BTW

Korte beschrijving speelveld
We zoeken een Opdrachtgever WCI, dat staat voor Wegen, Constructies en Installaties, die helpt om onze basis op het gebied van opdrachtgeverschap te verstevigen. De rol valt onder de afdeling Beheer Openbare Ruimte (BOR), hier werken ruim 200 medewerkers en de afdeling is groeiende. Je komt in de groep Wegen, Constructies en Installaties (WCI) in het team Beleid en Programma.

Jouw groep, WCI, zorgt voor de invulling en uitvoering van het beheer aan de wegen, constructies, technische installaties en spelen. Jij bent verantwoordelijk voor het vervullen van de rol opdrachtgever van multidisciplinaire openbare ruimte projecten met een zwaartepunt op het gebied van vervanging en groot onderhoud van civieltechnische assets.

We zoeken iemand die een stevige sparringspartner kan zijn voor het team die in korte tijd in staat is om verschil te maken. Je hebt bewezen dat je als ambtelijk opdrachtgever kunt acteren in een van de G4 gemeenten waar je een complexe organisatie treft. Je bent in staat om als opdrachtgever en als stuurgroep lid deel te nemen in projecten en zorgt vanuit jouw rol dat deze projecten binnen de gestelde kaders en doelen van WCI gerealiseerd worden.

Je taken zijn:

 • Als programmamanager zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Zorg dragen voor opzetten van projecten/programmas inclusief goede afspraken over de governance van projecten en dit vastleggen met de co-financiers (o.a. assetmanagers en programmamanagers van verschillende disciplines) binnen de afdelingen BOR en Ruimte

 • Je bent opdrachtgever voor complexere openbare ruimte projecten met een zwaartepunt in de civiele techniek. Hieronder vallen het herijken van de bruggen, kademuren en beweegbare bruggen, alsmede opdrachtgever van het programma beweegbare bruggen.

 • Je kunt als stuurgroep lid deelnemen in integrale projecten, daarbij behartig je de (financiele)belangen en bewaak je de projectscope voor de afdeling beheer openbare ruimte.

 • Je rapporteert actief over de knelpunten en komt met verbetervoorstellen teneinde de projecten vooruit te helpen.

 • Waar nodig adviseer je het MT over (toekomstige) projecten en projectorganisatie.

Jij brengt mee:

 • Een HBO of WO opleiding.

 • Minimaal 7 jaar relevante ervaring met opdrachtgeven / projectmanagement binnen het fysieke domein.

 • Ervaring als opdrachtgever binnen een grote gemeente (bij voorkeur binnen in een G4 gemeente).

 • Ervaring met het werken in het fysieke domein, bij een beheerorganisatie die werkt conform de methodiek assetmanagement.

 • Proactief acteren en optreden als stevige adviseur/opdrachtgever.

 • Je kan verbindingen leggen binnen en buiten de groep WCI en BOR.

 • Je hebt een goede politieke antenne en bent bestuurlijk sensitief.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland in de week van 17 juni (of de week erna). De manager neemt contact op indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Opdrachtgever WCI die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.