thumbnail
thumbnail

Jurist bezwaar en beroep Fysiek domein (2x)

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€110
32-36 Utrecht

Begindatum:

2 jan 2024

Einddatum:

2 jun 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Jurist bezwaar en beroep Fysiek domein (2x)
Periode: Vanaf 2 januari 2023 (6 aantal maanden)
Belasting: 32-36 uur per week gemiddeld
Tarief: Tot 110,- euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld

Het team:
Het team bezwaar en beroep fysiek domein bestaat uit 14 collegas die allen voornamelijk bezwaar-en beroepszaken in het fysieke domein behandelen. Dat doen we in Utrecht zonder commissie, maar ambtelijk. Diverse juridische specialismen zijn onderverdeeld in het team, waaronder Omgevingsrecht, Openbare Orde en Veiligheid, WOO zaken en APV zaken.

Vanwege een bestaande en op een later moment nog te vervullen vacature zijn e op zoek naar een jurist bezwaar en beroep voor het fysieke domein met ook kennis van de WOO.

Je taken zijn:
In deze opdracht ben jij inhoudelijk expert en behandel je samen met je collegas bezwaarschriften vanuit diverse rechtsgebieden binnen het team. Daarnaast treed je als voorzitter of secretaris op tijdens hoorzittingen en schrijf je beslissingen op bezwaar.

Jij bent:

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde universitaire opleiding

  • Minimaal een HBO afgeronde opleiding op het gebied van Nederlands recht

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als jurist met behandeling van bezwaarschriften- en beroepschriften bij een gemeente/overheid in het fysieke domein en op het gebied van de WOO.

  • Je bent analytisch sterk, kunt werken onder tijdsdruk en kwaliteit leveren

  • Je bent Pragmatisch en oplossingsgericht

  • Je hebt een instelling waarbij eerst getracht wordt in overleg het bezwaar op te lossen

  • Je bent omgevingsbewust en levert een positieve bijdrage aan een team en hebt goede communicatieve vaardigheden

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op 27 november. Dit kan op ons stadskantoor of digitaal plaatsvinden. Kandidaten die wij willen uitnodigen worden door ons gebeld.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jurist bezwaar en beroep Fysiek domein (2x) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.