thumbnail
thumbnail
Junior Adviseur Omgevingswet (jurist)

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€60
32 Utrecht

Begindatum:

14 sept 2023

Einddatum:

14 mrt 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

13 sept 2023

Junior Adviseur Omgevingswet (jurist)
Periode: z.s.m. voor periode van 6 maanden met 18 verlengingsopties van 1 maand. (maximaal 24 maanden inhuur)
Belasting: Gemiddeld 32 uur per week
Tarief: Tot 60,- Euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
De opgave van de Vastgoedorganisatie Utrecht (VGU) is om in een groeiende en verdichtende stad invulling en uitvoering te geven aan voldoende en duurzaam maatschappelijk vastgoed. De VGU is eigenaar van bijna 1000 panden en werkt nauw samen met gebruikers, bewoners, beleidsvelden en het college om de juiste invulling te geven aan deze panden. Het team Programmas en projecten is verantwoordelijk voor ruim 100 projecten (nieuwbouw of renovatie). Het team Programma`s & Projecten is opzoek naar een junior adviseur omgevingswet (jurist) om de afdeling te ondersteunen bij de invoering van de omgevingswet, die direct impact heeft op de manier van werken binnen de afdeling.

Je taken zijn:

 • Voorbereiden en bijhouden van kennisdocumenten en informatie voor VGU, kennisoverdracht inclusief gemeente brede afstemming (ca.16 uur per week)

 • Ondersteuning en advies bij projectvraagstukken (omgevingsoverleg en omgevingsvergunning), inclusief de afstemming met collegas van VTH en Ruimte van de projecten (ca.8 uur per week)

 • Overige zaken en onvoorzien (ca.8 uur per week); de verwachting is dat rondom de invoering van de Omgevingswet werkzaamheden nodig zijn die nog niet kunnen worden voorzien

Jij brengt mee:
Een kritische en analytische instelling, inhoudelijke kennis, creativiteit en inlevingsvermogen met betrekking tot het vertalen van de omgevingswet in relatie tot de uitvoering van projecten. Je aanpak is generalistisch en je hebt een voorspelbare, betrouwbare houding.

Concreet:

 • Minimaal afgeronde opleiding in een relevante richting (rechtsgeleerdheid, WO-bachelor of HBO)

 • Minimaal half jaar werkervaring ruimtelijk domein (ruimtelijke ordening, omgevingswet, vergunningen)

 • Werkervaring bij een van de G4-gemeenten

 • Vaardig in adviseren, bemiddelen en verbinden

 • Affiniteit of bekendheid met Projectmatig Creeren (PMC)

 • Bekend met (mondeling en schriftelijk) adviseren in een politiek bestuurlijk krachtenveld.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op 27 en 28 september, tenzij anders afgesproken. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Het is mogelijk hybride te werken en er zal in overleg met het team vorm aan gegeven worden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.
Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Junior Adviseur Omgevingswet (jurist) die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.