thumbnail
thumbnail
Implementatiemanager informatiesystemen en projectbeheersing Stadsbedrijven

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Informatiemanagement
Sluit over 4 dagen
€120
16 Utrecht

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

16
Implementatiemanager informatiesystemen en projectbeheersing
Periode: Van 01-01-2023 tot 01-07-2023 (6 maanden, met de mogelijkheid tot 18 keer verlenging van 1 maand met een max van 24 maanden inhuur)
Belasting: 16 uur per week gemiddeld
Tarief: Tot 120 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW


Korte beschrijving speelveld
Jij gaat werken voor de afdeling BOR, groep WCI, maar opereert binnen Stadsbedrijven als implementatiemanager informatiesystemen en projectbeheersing.

Je taken zijn:
Als projectleider informatiesystemen en projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor het implementeren van ons projectbeheersysteem Fortes Change Cloud (FCC). Hierbinnen vindt de verwerking plaats van alle projectbeheersing aspecten zoals; scope-, risico-, plannings-, capaciteit- en financiele managementwerkzaamheden. Als projectleider vorm je een verbindende schakel met de implementatiemanagers projectbeheersing, de projectbudgethouders en de projectteams. De implementatiemanagers beschikt binnen de werkgroep FCC over een of meerdere (capaciteit)planningsadviseur, de risicomanager en projectcontroller. Samen met de werkroep FCC zorgt jij als projectleider ervoor dat de werkzaamheden en beslissingen van het implementatie traject transparant, bespreekbaar, navolgbaar en voorspelbaar zijn. Je bent de adviseur en kritische sparringpartner richting de implementatiemanager bij het organisatieonderdeel Ruimte en Stadsbedrijven en richting de stuurgroep FCC. Je legt verantwoording af aan de stuurgroep FCC.

Kerntaken zijn
- (Samen met) de werkgroep FCC opstellen van het implementatieplan
- Toetsten werkgroep FCC samenstelling op volledigheid
- Met behulp van 2 externe adviseurs verder inrichten van ons FCC systeem
- Creeren van draagkracht bij de projectmedewerkers
- Overzicht geven binnen alle lopende zaken
- Verzorgen planningen en aanbieden scenarios;
- Informatie- en documentbeheer;
- Voortgangsrapportages aan stuurgroep FCC.

Daarnaast ben je een voortrekker in het verder versterken van projectbeheersing binnen de gemeente Utrecht. Je zoekt continu naar verbetermogelijkheden, werkt binnen het Fysiek Domein aan het uitbreiden van een netwerk projectbeheersing en bent een coach voor de managers projectbeheersing.

Jij hebt/bent:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van informatiemanagement (binnen de GWW grond, weg en waterbouw);
 • 5 jr. kennis met het implementeren van projectbeheersing systemen;
 • Ervaring met Fortes Change Cloud (FCC) is een pre;
 • Proactieve werkhouding;
 • Projectmatig kunnen werken en goed in teamverband kunnen opereren;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op 7 december en kunnen fysiek of via teams plaatsvinden.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag(zie hieronder) wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt, kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Implementatiemanager informatiesystemen en projectbeheersing Stadsbedrijven die deze organisatie zoekt?