Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel beheerder

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Functioneel beheerder
Periode: Per 1 maart 2024 (z.s.m.) tot 31-12-2024 met mogelijke opties tot verlenging.
Belasting: 36 uur per week gemiddeld
Tarief: Maximaal 95 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Wij zijn op zoek naar een functioneel beheerder binnen het cluster P&C coordinatie en informatievoorziening van FIJ. Dit is een onderdeel van de afdeling Financien. De afdeling Financien bestaat uit ongeveer 80 financieel professionals in de clusters Advies en Specialisten, Financiele Administratie en de Uflex en het cluster deze opdracht speelt. Het cluster P&C coordinatie en informatievoorziening bestaat uit twee teams, team Planning & Control coordinatie en team Informatievoorziening. Om ons team te versterken zoeken wij een functioneel beheerder met als aandachtsgebied onder andere het beheer van LIAS.

Je taken zijn:
Als functioneel beheerder wordt er van je verwacht het beheer efficienter organiseert en uitvoert. Je zoekt verbinding met beheerders van gekoppelde applicaties, in- en externe leveranciers en interne gebruikers. Je werkt zelfstandig aan grote en complexe ontwikkelingen van tactische aard. Je maakt impactanalyses en helpt gebruikersgericht met het verduidelijken van de vraag en de vertaling hiervan naar oplossingen. Je werk nauw samen met informatiemanagement, functioneel beheerders Planning en control coordinators en DOMSTAD-IT en bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruiker.

Daarnaast coordineer, plan en begeleid je de acceptatietesten m.b.t. de beheerde applicaties binnen de afdeling. Vanuit je rol binnen het team zorg je voor afstemming en samenwerking met andere (sub)teams binnen de gemeente op het gebied van acceptatietesten. Je bent eerste aanspreekpunt van de gebruiker bij complexe ontwikkelingen en bij koppelingen die via SAP en de Open Tunnel lopen. Je adviseert het management bij de ontwikkeling, aanschaf en inrichting van systemen en koppelingen. Als functioneel beheerder heb je een rol in de doorontwikkeling en kwaliteitsverbetering binnen de werkprocessen van het team. Ook fungeer je als klankbord en als sparringpartner voor de informatiesysteem specialisten en de clustermanager.

Je toont eigenaarschap en hebt voldoende ondernemingszin en creativiteit om nieuwe oplossingen te zoeken voor de gebruiker en voorstellen te doen voor verbetering. Je kunt afstand nemen van de dagelijkse praktijk en anticipeert op de doelstellingen van de gebruikers/organisatie onderdelen. De consequenties van acties of ontwikkelingen op de lange termijn houd je hierbij constant in het oog. Een scherp omgevingsbewustzijn en het kunnen inspelen op deze ontwikkelingen zijn essentieel. Je kunt schakelen van visie naar beleid en naar uitvoering, werkt gestructureerd en kunt zaken afronden. Je bent een stevige persoonlijkheid.

Jij bent:
Je hebt HBO werk- en denkniveau in een relevante richting;
Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met functioneel beheer;
Je hebt kennis van en ervaring met gegevensstromen, berichtenverkeer;
Kennis van en ervaring met LIAS en SAP(HANA) is een pre;
Kennis van en ervaring met de planning en control cyclus van financien voor de overheid is een pre;
Algemene ervaring met het maken van rapportages, financien en gegevensrelaties is een pre.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland in de week van 26 februari. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Een deta-vast constructie kan, indien dit gewenst is door de Gemeente Utrecht, aanbieder en kandidaat, tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Functioneel beheerder die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.