thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Beschermd Wonen

Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€110
24 Utrecht

Begindatum:

12 jun 2024

Einddatum:

12 nov 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Beleidsadviseur Beschermd Wonen
Periode: z.s.m. voor 5 maanden met mogelijke opties tot verlenging
Belasting: 24 uur per week gemiddeld
Tarief: Tot 110 euro per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Korte beschrijving speelveld
Je komt te werken bij de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, team Meedoen naar Vermogen. Het team houdt zich bezig met zorg- en welzijnstaken die de gemeente uitvoert op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning.
Deze opdracht betreft regionale inzet op projecten Beschermd Wonen en lokale inzet op het thema Mentale Gezondheid in het kader van het Integraal Zorgakkoord. Beschermd wonen is in de regio georganiseerd in een samenwerking tussen 16 gemeenten (de U16 gemeenten). Nieuw beleid en nieuwe werkwijzen ontwikkelen wij bij voorkeur in co-creatie met partners in het veld en binnen de gemeente. Goed opdrachtgeverschap en relatiebeheer zijn daarom belangrijke aandachtspunten.

Je taken zijn:
Uitvoering van werkzaamheden met betrekking tot regionale activiteiten Beschermd Wonen en maatwerkovereenkomsten.
De regionale activiteiten Beschermd Wonen betreffen de coordinatie van en regie op de doorontwikkeling van de lokale basis. Daarin stem je af met je Utrechtse counterpart, die de lokale basis in de stad Utrecht vormgeeft. Daarnaast ben je accounthouder van een aantal middelgrote zorgaanbieders en ben je het aanspreekpunt voor de Regionale Toegang voor maatwerkovereenkomsten.

Je bent/hebt:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

  • Een doortastende medior/senior beleidsadviseur;

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op Beschermd Wonen;

  • Je hebt ervaring binnen een (grote) gemeente;

  • Een aanpakker die weet wat er nodig is om de beweging van Beschermd Wonen naar Beschermd Thuis te stimuleren, in samenwerking met de regio en de stad.

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland in de week van 24 juni. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Door de weging van de antwoorden op de vragen in de uitvraag wordt de rangorde van de offertes in prijs/kwaliteit bepaald. Alleen van de 5 hoogst scorende offertes worden nader gewogen op de kwaliteit. Indien het aantal offertes de 10 niet overstijgt kunnen alle offertes nader op de kwaliteit beoordeeld worden.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans dat er nog een kandidaat uit deze procedure wordt aangenomen.

Wanneer de hierboven beschreven opdracht door omstandigheden niet binnen de voorziene periode kan worden afgerond behoudt Gemeente Utrecht zich in alle geval het recht voor de opdracht te verlengen tot het moment dat een zorgvuldige afronding en overdracht kan worden gerealiseerd.

De gemeente Utrecht behoudt zich het recht voor om gedurende de eerste 3 maanden na gunning, bij gebleken ongeschiktheid of tussentijdse beeindiging, de opdracht te gunnen aan de nummer 2 aanbieder of opvolgend.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur Beschermd Wonen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.