Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Projectleider

Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen, Nederland

Sluit over 21 dagen
Geen maximum
24 Zeeland

Begindatum:

2 sept 2024

Einddatum:

2 apr 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

11 jul 2024

Type inzet
In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er. Geïnteresseerde ZZP’ers kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan.

Omschrijving van de opdracht

 • 2 Projectleiders Informatievoorziening voor de regionale samenwerking 

 • 24 uur per week voor de duur van 7 maanden  

“Een enthousiaste resultaatgerichte en verbindende collega die zorgt dat onze ambities ten aanzien van regionale samenwerking op informatievoorziening een stap verder brengt” 

Opdracht 
Als Informatievoorziening (IV) projectleider ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse IV projecten. Concrete projecten die nu projectleiding vragen zijn onder andere het uitbrengen van een advies over beveiligd mailen, inclusief de implementatie daarvan en de begeleiding en inkoop van een oplossing voor e-mailarchivering. Daarnaast spelen er concrete vragen ten aanzien van klantgeleiding bij de deelnemers. Gedurende de periode kunnen daar projecten bij komen, maar ook af gaan. 

Wat ga je doen?  
Je start met het maken van projectplannen waarin de doelstellingen worden uitgewerkt. Je rapporteert aan het regionale IV-team, dit team bestaat uit adviseurs van de deelnemers. De werkgroep die je per project gaat leiden bestaat uit medewerkers met kennis en ervaring met betrekking tot techniek en beheer. Je bouwt slagvaardig een netwerk en je beschikt over een gezonde dosis creativiteit. 

 • Je draagt zorg voor het opstellen van een projectplan en de uitvoering hiervan met de actieve inbreng van je teamleden.  

 • Je zorgt voor de uitvoering van de projecten waarbij invulling wordt gegeven aan de functionele wensen en behoeften. Je bent nadrukkelijk niet alleen procesbegeleider maar adviseert daar waar nodig en draagt inhoudelijk bij in de op te leveren producten. 

 • Je neemt waar nodig deel aan diverse periodieke inhoudelijke overleggen. 

Vereisten 

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau; 

 • Aantoonbare werkervaring als projectleider op het gebied van informatievoorziening; 

 • Een afgeronde opleiding/cursus op gebied van projectmanagement; 

 • Aantoonbare werkervaring met vergelijkbare projecten op het gebied van informatievoorziening (benoem duidelijke voorbeelden in het cv). 

Competenties 

 • Pro-actief 

 • Communicatief sterk 

 • Verbindend 

 • Planmatig 

 • Energievol en enthousiast 

 • Denken in mogelijkheden 

Planning 
Het is gewenst dat je vanaf 2 september beschikbaar bent voor 24 uur. Er is flexibiliteit in de startdatum en eventuele beperktere beschikbaarheid in de eerste weken van de opdracht. De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 21 augustus in de ochtend. 

 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?