Organisaties / Gemeente Tholen
Gemeente Tholen
Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen, Nederland
Zeeland
Als zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Gemeente Tholen biedt uitkomst! Gelegen in de prachtige provincie Zeeland, is deze middelgrote gemeente met een hechte gemeenschap de ideale plek om jouw expertise als zelfstandige professional in te zetten!

Over Gemeente Tholen

Over de gemeente Tholen
We werken met zo’n 200 collega’s voor hetzelfde doel: er zijn voor onze inwoners, recreanten, bezoekers, bedrijven en andere (maatschappelijke) organisaties. Dat doen we vanuit het gemeentehuis, maar ook vanuit thuis. Van medewerker Klant Contact Centrum- in welke functie je het eerste aanspreekpunt bent voor de vraag van de inwoner, tot projectleider Duurzaamheid- in welke functie je je bijdrage levert aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen: onze functies zijn divers, net als onze gemeente!

Dit is werken bij Tholen
Bij de gemeente Tholen kom je in een warm bad terecht. De Zeeuwse nuchterheid in combinatie met de bourgondische inslag uit Brabant maakt dat je je snel thuis voelt. Onze collega’s voelen zich verbonden met elkaar en met de organisatie. We hebben een fijne en open werksfeer, bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en de lijntjes zijn kort; je loopt hier zo bij de burgemeester of wethouder binnen. Als je bij ons komt werken, word je goed begeleid. Iedere nieuwe medewerker krijgt een buddy toegewezen, die jou de eerste tijd begeleidt. 

Samen werken we aan een fijne leefomgeving voor onze inwoners. Daar zetten wij ons elke dag voor in! We gaan met alle collega’s voor een optimale dienstverlening. We ontwikkelen ons voortdurend en gaan toekomstige uitdagingen aan met kennis, vernieuwing en samenwerking.