thumbnail
thumbnail
Projectleider ICT

gemeente Súdwest-Fryslân

Marktstraat 15, 8601 CR Sneek, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit vandaag
€ 100,00
24 - 32 Friesland

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

25-09-2022

Begindatum:

10-10-2022

Einddatum:

14-04-2023

Uren per week:

24 - 32

We zijn op zoek naar een ervaren projectleider ICT die in nauwe samenwerking met onze collega’s van het team I&A, functioneel applicatiebeheerders en leverancier(s) zorgdraagt voor een succesvolle uitvoering van een tweetal technische projecten op gebied van monitoring en het doorvoeren van een IP-nummerwijziging in onze netwerk infrastructuur. Als projectleider ICT speel je een belangrijke rol bij de uitvoering van ICT gerelateerde projecten binnen het team I&A. Op dit moment staan we aan de vooravond van een aantal belangrijke wijzigingen in onze technische infrastructuur.

  • Leiding geven aan projecten op het gebied van de technische infrastructuur die tactisch en operationeel van aard zijn en maakt hierin de noodzakelijke keuzes/afwegingen;
  • Heeft merkbare invloed op zijn omgeving en coacht waar nodig de projectteamleden;
  • Het zorgdragen voor een projectplan en het samen met het projectteam realiseren van het beoogd eindresultaat van het project;
  • Het bewaken van de integraliteit tussen de diverse projecten en waar noodzakelijk bijsturen;
  • Het tijdig bijsturen bij afwijking in financiën, tijd en capaciteit;
  • Het betrekken van de nodige stakeholders bij het project, zowel binnen het team I&A als daarbuiten (functioneel applicatie beheerders);.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider ICT die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.