thumbnail
thumbnail
Kwartiermaker functioneel applicatiebeheer MS 365

gemeente Súdwest-Fryslân

Marktstraat 15, 8601 CR Sneek, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 105,00
8-16 Friesland

Publicatiedatum:

09-03-2023

Sluitingsdatum:

28-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Omschrijving van de opdracht
Ben jij de kwartiermaker functioneel applicatiebeheer Microsoft 365, die ondersteunt bij initiatie, ontwerp, inrichting- en  adoptie voor verschillende functionaliteiten van M365? En vind je het een uitdaging om experts mee te nemen in de ontwerpkeuzes? En processen te ontwerpen waarmee je  gebruikers ondersteunt om M365 functionaliteiten eigen te maken? Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Als kwartiermaker functioneel applicatiebeheer ben je verantwoordelijk voor een beheerste invoering en beheer van de functionaliteiten M365. Dit betekent dat jij de kwaliteit en continuïteit waarborgt van de nieuwe en bestaande M365 functionaliteiten voor zowel proces, mens als techniek. Hierbij ben jij degene die bewaakt dat er pas iets wordt ingericht en/of geconfigureerd nadat er is voldaan aan de gestelde (kwaliteits-)eisen.  

Je brengt mogelijke risico’s voegtijdig in beeld, zodat de organisatie tijdig kan bijsturen en indien nodig risico’s en mitigerende maatregelen kan voorleggen aan de stuurgroep.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van gebruiksprocessen en opleiden van de gebruikers.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf zsm tot en met 31-12-2023 voor 8-16 uur uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Minimaal een afgeronde opleiding HBO informatiekunde, bij voorkeur universitair Business Informatics .

 • Een bewezen M365 track record van het begeleiden van minimaal 20 projecten of zaken.

 • Minimaal 10 jaar ervaring met implementatie en ontwerp van SharePoint.

 • Aantoonbare ervaring met het begeleiden en uitvoeren van fileshare migraties naar Office 365.

 • Aantoonbare ervaring m.b.t. het ontwerpen en inrichten van M365 Governance.

 • Ervaring met het begeleiden van initiatie, ontwerp, inrichting en adoptie van M365/Office 365 gerelateerde processen, functionaliteiten en technologieën.

 • Ervaring met het ontwerpen van processen en het uitdragen van de voordelen van de technologieën

 • Ervaring met het implementeren en beheren van de Microsoft oplossingen en gerelateerde beveiligings- en nalevingsrichtlijnen.

 • Minimaal 10 jaar ervaring als functioneel consultant of functioneel applicatiebeheerder in projecten waarbij uitgebreide en recente kennis is opgedaan met het adviseren, configureren en implementeren van M365 (of Office 365) gerelateerde producten, waaronder Exchange (Online), SharePoint (Online), OneDrive, Microsoft Teams en andere relevante (beveiligings-)toepassingen, waaronder aantoonbaar met MIP en DLP.

 • Kandidaat is bereid om na gunning de integriteitsverklaring van opdrachtgever (zie bijlage) te ondertekenen. Voor aanvang van de werkzaamheden levert kandidaat deze in bij opdrachtgever.

 • De kandidaat kan en is bereid na gunning een geldig VOG, risicogebieden 1, 4 en 8 (8 alleen bij functies in het Sociaal Domein), te overleggen. De VOG dient voor aanvang van de werkzaamheden te zijn overlegd aan opdrachtgever (de kandidaat kan pas starten als de VOG is ingeleverd).

Competenties

 • Technische kennis: je bent vertrouwd met M365 functionaliteiten, zoals Exchange (Online), SharePoint (Online), OneDrive, Microsoft Teams en andere relevante (beveiligings-)toepassingen.

 • Netwerkkennis: je begrijpt hoe M365 zich verhoudt tot andere IT-systemen en -infrastructuren.

 • Beheerkennis: je beschikt over benodigde beheerskills om Microsoft 365-omgevingen effectief te beheren en te onderhouden, waaronder configuratie, beveiliging, monitoring, rapportage en recovery.

 • Probleemoplossende vaardigheden: Je kunt problemen identificeren, analyseren en oplossen die zich kunnen voordoen in Microsoft 365-omgevingen.

 • Communicatieve vaardigheden: je communiceert op een effectieve en efficiënte manier met zowel technische als niet-technische mensen.

 • Kwaliteitsbewustzijn; de kwaliteit van M365 functionaliteiten bewaken en waar nodig verbeteringen aanbrengen.

 • Continu verbeteren: je blijft je ontwikkelen en op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends in M 365-omgevingen.

 • Resultaatgericht: je bent resultaatgericht en beschikt over een dienstbare houding in het begeleiding van jouw stakeholders.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Kwartiermaker functioneel applicatiebeheer MS 365 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.