Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel Beheerder MS 365

gemeente Súdwest-Fryslân

Marktstraat 15, 8601 CR Sneek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
36 Friesland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

5 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
We zoeken een functioneel beheerder Microsoft 365 die ervaring heeft in de rol van product owner. Kun jij ervoor zorgen dat medewerkers effectief en efficiënt gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft? Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou.

Als organisatie geloven wij in de kracht van Microsoft 365 om processen te optimaliseren en zo de productiviteit van onze medewerkers te vergroten en de samenwerking te versterken. We zijn bezig met de ontwikkeling van een modern werkplekconcept waarin Microsoft 365 een belangrijke rol speelt.

Jij zorgt voor een continue afstemming tussen de behoeften van de gebruikers en de mogelijkheden van Microsoft 365. Je ontwikkelt en implementeert een strategie die gericht is op maximaliseren van de adoptie, productiviteit en samenwerking.

Verantwoordelijkheden
Als functioneel beheerder & product owner Microsoft 365 ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het gebruik en de adoptie van Microsoft 365 binnen onze organisatie. Samen met je collega’s bepaal je de volgorde, samenhang en het tempo van de in te voeren functionaliteiten.

Je brengt mogelijke risico’s voegtijdig in beeld, zodat de organisatie tijdig kan bijsturen en indien nodig risico’s en mitigerende maatregelen kan voorleggen aan de stuurgroep. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van gebruiksprocessen en opleiden van de gebruikers.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 voor de duur van 1 jaar voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Minimaal een afgeronde opleiding HBO informatiekunde of vergelijkbare studie.

 • Minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder in projecten waarbij uitgebreide en recente kennis is opgedaan met het adviseren, configureren en implementeren van M365 (of Office 365) gerelateerde producten, waaronder Exchange (Online), SharePoint (Online), OneDrive, Microsoft Teams en andere relevante (beveiligings-)toepassingen, waaronder aantoonbaar met MIP en DLP.

 • Ervaring met het begeleiden van initiatie, ontwerp, inrichting en adoptie van M365/Office 365 gerelateerde processen, functionaliteiten en technologieën.

 • Ervaring met het ontwerpen van processen en het uitdragen van de voordelen van de technologieën.

 • Ervaring met het implementeren en beheren van de Microsoft oplossingen en gerelateerde beveiligings- en nalevingsrichtlijnen

 • Ervaring in de rol van Product Owner.

 • Aantoonbare ervaring met het begeleiden en uitvoeren van fileshare migraties naar Office 365.

 • Ervaring in het werken in waterval- en Agile projecten.

 • Kandidaat is bereid om na gunning de integriteitsverklaring van opdrachtgever (zie bijlage) te ondertekenen. Voor aanvang van de werkzaamheden levert kandidaat deze in bij opdrachtgever.

 • De kandidaat kan en is bereid na gunning een geldig VOG, risicogebieden 1 en 4 te overleggen. De VOG dient voor aanvang van de werkzaamheden te zijn overlegd aan opdrachtgever (de kandidaat kan pas starten als de VOG is ingeleverd).

Gunningscriteria

 • De opdracht wordt waarschijnlijk als functie ingebed in onze organsiatie. Dit is op dit moment nog niet zeker. Kandidaat is eventueel bereid om na 1 jaar in dienst te komen. (40%)

 • Universitair Informatiekunde/Business Informatics (20%)

 • MS Dynamics CRM (20%)

 • MS Powerplatform (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel Beheerder MS 365 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.