thumbnail
thumbnail

WOZ Taxateur

Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 Noord-Brabant

Begindatum:

19 feb 2024

Einddatum:

19 mei 2024

Uren per week:

12

Publicatiedatum:

13 feb 2024

Organisatie
De gemeente Steenbergen, met haar 25.000 inwoners, vijf dorpen en een stad, is een gemeente om trots op te zijn. De kernen De Heen, Dinteloord, Kruisland, NieuwVossemeer, Steenbergen en Welberg hebben elk een eigen karakter en dynamiek, maar samen zijn ze één. Het is er fijn wonen, werken en recreëren, voor iedereen. In 2022 vieren ze met elkaar het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen én dat ze 25 jaar één gemeente zijn. De gemeentelijke organisatie is volop in ontwikkeling en zet zich dagelijks vol ambitie in voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers. Vanuit een rijk verleden, bouwen we samen aan een mooie toekomst. Uitgangspunten hierbij zijn participatie en kerngericht werken. Dit doen we vanuit de kernwaarden betrokken, wendbaar en samenwerken. Wij maken het mogelijk dat Steenbergen in de toekomst een fijne plek blijft om te wonen, werken en recreëren.

Omschrijving van de opdracht
Voor de werkzaamheden rondom de piekperiode van de aanslagoplegging zijn wij op zoek naar een WOZ taxateur om ons team tijdelijk te versterken. De werkzaamheden zullen variëren van telefonisch klantencontact tot het beoordelen van de WOZ-waarde naar aanleiding van de aanslag. Indien de waarde aangepast wordt dient deze waarde verwerkt te worden in het pakket LEVEL. Kennis van het pakket LEVEL is hierbij een must.

Eisen

 • U bent akkoord met de actuele versie van de inhuurvoorwaarden van Flex West-Brabant, welke te vinden zijn op de homepage (voorafgaand aan het inloggen) van Flex West-Brabant. We wijzen hierbij nog expliciet op de all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk verkeer en de verrekening van de fee kosten.

 • Om bij gemeente Steenbergen te komen werken, stellen wij een verklaring omtrent gedrag verplicht. U levert een VOG aan met screeningsprofiel 11, 12,13,41 en 53 (via uw leverancier). Eventueel aanpassen per opdracht. Deze kunt u (via uw leverancier) eenmalig declareren.

  Indien drie weken na start dossiervorming nog geen Verklaring omtrent gedrag is aangeleverd volgt een automatische urenrestrictie. Uren kunnen dan niet meer geschreven en uitbetaald worden.

 • Voor de inzet van zzp’ers die zich nog niet hebben laten detacheren via bureau, heeft de gemeente Steenbergen een contract met Haert B.V. (onderdeel van Driessen). Zij verzorgen voor ons het zzp-contractmanagement: Haert B.V. gaat namens de gemeente Steenbergen het contract met de zzp’er aan. De zzp’er gaat zijn uren registreren in Flex WestBrabant, maar stuurt zijn/haar factuur naar Haert B.V.

  Indien de zzp’er zich laat aanbieden via een bureau, dan maakt het bureau afspraken met de zzp’er over de bemiddelingsbedrag. Dit bedrag factureert het bureau rechtstreeks aan de zzp’er. Er komt geen contract tot stand tussen het bureau en Flex WestBrabant en Haert B.V. gaat namens de gemeente Steenbergen het contract aan met de voorgestelde zzp’er.

  Met uw inschrijving verklaart de zzp’er én (indien van toepassing) het bureau dat hem/haar bemiddeld, akkoord te zijn met het zzpcontractmanagement via Haert B.V. zoals hiervoor omschreven.

 • De inhuur wordt gebaseerd op het in de uitvraag opgegeven aantal uren per week. Gedurende de inhuurperiode kunnen omstandigheden wijzigen, waardoor een ander aantal uren per week gewenst is. Indien deze situatie zich voordoet, worden in onderling overleg en in alle redelijkheid en billijkheid afspraken gemaakt over wijziging van het aantal uren per week. Met uw inschrijving verklaart u zich hiermee akkoord.

Wensen

 • Uw kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van taxateur of gelijkwaardige opleiding. Dit moet blijken uit het cv.

 • Uw kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als taxateur. Dit moet blijken uit het cv

 • Uw kandidaat heeft kennis van het pakket LEVEL. Dit moet blijken uit het cv.

 • Uw kandidaat heeft werkervaring bij een gemeente. Dit moet blijken uit het cv

 • Het cv is voorzien van referenties met betrekking tot (met contactgegevens) of deze kunnen op aanvraag direct aangeleverd worden (dit moet dan ook op het cv aangegeven zijn).

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de WOZ Taxateur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.