thumbnail
Programma manager

Gemeente Steenbergen

Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

09-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

24

Organisatie
Gemeente Steenbergen is met ca. 25.000 inwoners, vijf dorpen en een stad, een gemeente om trots op te zijn. De kernen De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en Welberg hebben ieder een eigen karakter en dynamiek, maar samen zijn ze één. Het is er fijn wonen, werken en recreëren. De gemeentelijke organisatie zet zich dagelijks vol ambitie in voor gemeente Steenbergen. Een organisatie die volop in (door-)ontwikkeling is om klaar te zijn voor een mooie toekomst. Een toekomst waarbij we samen met onze inwoners en ondernemers gezonde ambities hebben en bouwen aan onze mooie gemeente.

Functiebeschrijving
In de functie van Programma manager (22-24 uur p/wk) voor de duur van 12 maanden (met optie tot verlenging/uitbreiding) verricht je onder meer de volgende taken:

 • Je geeft leiding aan de uitvoering van een Plan van aanpak voor de ontwikkeling van de ambtelijke organisatie

 • Daarbij gaat het om de vormgeving van een ontwikkelorganisatie en het daarbij behorende samenspel tussen bestuur en organisatie

 • De algemeen directeur is jouw opdrachtgever. Je voert jouw taken uit in nauwe samenwerking met het MT van de gemeente Steenbergen.

 • Als opdrachtnemer stuur je op de realisatie van het Plan van aanpak en leg je tussentijds verantwoording af over de resultaten.

 • Onder jouw verantwoordelijk zet je deelprojecten op. Jij zorgt voor de aansturing en regie van de uitvoering van de verschillende deelprojecten, alsook voor de juiste afstemming met andere interne opgaven.

 • Je bewaakt de budgettaire kaders van de opdracht.

 • Je informeert in samenspraak met de algemeen directeur de portefeuillehouder P&O en het college van B&W over de voortgang van het implementatieplan.

 • Je draagt zorg voor de interne communicatie naar onze medewerkers.

Wat breng je mee?

 • HBO- of WO opleiding bij voorkeur in de richting bedrijfskunde, bestuurskunde of organisatiewetenschappen.

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als verandermanager, bij voorkeur bij de overheid en gemeenten.

 • Recente ervaringen met referentieprojecten op het gebied van organisatie ontwikkeling bij lokale overheden

 • Ruime ervaring met de inrichting en verandering van werkprocessen, bedrijfsvoering, informatiemanagement en ICT.

 • Je hebt ruime ervaring met het werken binnen een bestuurlijk politieke context. Je bent een teamspeler en beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

 • Je hebt oog voor resultaat en proces.

 • Je acteert met gezag en bent doortastend. De gesprekken vinden plaats in week 34.

Uren & Werkdagen

Aantal uur per week: 22
Toelichting op uur per week: 22-24 uur per week
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Programma manager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.