thumbnail
Kerncoördinator

Gemeente Steenbergen

Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen, Nederland

Overig
Sluit vandaag
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

20-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

31-10-2022

Uren per week:

24

Organisatie
Gemeente Steenbergen, met haar 25.000 inwoners, vijf dorpen en een stad, is een gemeente om trots op te zijn. De kernen De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en Welberg hebben ieder een eigen karakter en dynamiek, maar samen zijn ze één. Het is er fijn wonen, werken en recreëren. De gemeentelijke organisatie zet zich dagelijks vol ambitie in voor de gemeente Steenbergen. Een organisatie die volop in ontwikkeling is om klaar te zijn voor een mooie toekomst. Een toekomst waarbij we samen met onze inwoners bouwen aan onze gemeente. Kom jij ons versterken?

Functiebeschrijving
Als kerncoördinator ben jij het aanspreekpunt voor inwoners, verenigingen en andere (sociale) partners en draag jij actief bij aan de sociale cohesie en leefbaarheid in onze zes kernen. Samen met onze andere kerncoördinator zorg je voor toenemend vertrouwen van inwoners in (de samenwerking met) de gemeente en vervul je een belangrijke rol bij het werven, begeleiden en binden van inwoners aan initiatieven in de kernen. Je bent hierbij de schakel tussen de gemeenschap en de gemeentelijke organisatie.

Dit doe je onder andere door zichtbaar te zijn en op eigen initiatief verenigingen en inwonersgroepen te bezoeken, zoals stads- en dorpsraden. Met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid zorg je voor een meer efficiënte inrichting en samenwerking op het gebied van participatie, waarmee je bijdraagt aan de professionalisering en een meer kerngerichte manier van werken van de gemeente. Zowel binnen als buiten de organisatie maak je collega’s en inwoners bewust van de waarde, het belang en de mogelijkheden van participatie en weet je op tactische wijze de juiste partijen met elkaar te verbinden om initiatieven een succes te maken. Als stimulans is een initiatievenfonds beschikbaar waarvoor je de aanvragen in behandeling neemt.

Competenties

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

  • Samenwerken, netwerken (lokaal en regionaal) en verbinden zit in jouw genen;

  • Je bent omgevingsbewust en verliest sociale en bestuurlijke sensitiviteit niet uit het oog;

  • Je bent proactief, denkt oplossingsgericht en out-of-the-box;

  • Met jouw uitstraling draag je toegankelijkheid en aanstekelijk, inspirerend enthousiasme uit;

  • Je bent communicatief sterk en bezit adviesvaardigheden;

  • Je kunt draagvlak creëren voor besluiten;

  • Je ziet de meerwaarde van de gemeente als samenwerkingspartner en bevordert integraliteit en samenhang; Je hebt ervaring met politieke en bestuurlijke processen;

  • Je bent een ambassadeur van de kernwaarden van de organisatie: betrokken, wendbaar en samenwerken.

Uren & werkdagen
Aantal uur per week: 24 uur per week
Toelichting op uur per week: 24-36 uur per week
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Kerncoördinator die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.