thumbnail
Evenementencommunicatieadviseur

Gemeente Steenbergen

Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

14-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

11-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

28

Organisatie
De gemeente Steenbergen viert dit jaar het 750-jarige bestaan van de stad Steenbergen en 25 jaar één gemeente. Dit bijzondere jubileum wordt het hele jaar door gevierd met verschillende feesten en activiteiten. Om dit te ondersteunen zoeken we een interim communicatieadviseur met een voorliefde voor evenementen.

De stichting, het Genootschap van de Meermin (groep van 40 vrijwilligers) en de projectorganisatie van het jubileumjaar hebben een indrukwekkend en bruisend programma samengesteld dat nog loopt tot het einde van dit jaar. Denk aan een sportfeest, Burendag, Kern&Kwis en een spetterend eindfeest. Alle activiteiten zijn te vinden op www.steenbergen2022.nl.

Van de evenementencommunicatieadviseur wordt verwacht dat hij of zij samen met de projectorganisatie ervoor zorgt dat alle activiteiten de bekendheid en aandacht krijgen die zij verdienen. Het mag geen inwoner ontgaan dat 2022 een jaar van feest en verbinding is. De opdracht is voor maximaal 28 uur per week tot en met december 2022. Doordat er piek en dal-momenten zijn, is er de ene week meer en de andere week minder inzet nodig.

Functiebeschrijving
We zoeken een enthousiaste interim communicatieadviseur die:

  • HBO werk- en denkniveau heeft;

  • Flexibel is;

  • Van aanpakken houdt;

  • Ervaring heeft met het communicatief ondersteunen van evenementen;

  • Het leuk vindt om samen te werken;

  • De gemeente Steenbergen een warm hart toedraagt.

Uren en werkdagen
Aantal uur per week: 28,00
Toelichting op uur per week: -
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Evenementencommunicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.