thumbnail
thumbnail
Communicatieadviseur project Energiearmoede

Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

24-01-2023

Sluitingsdatum:

30-01-2023

Begindatum:

06-02-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

8

Wil jij werken voor Schiedam? Een authentieke, levendige en vernieuwende stad aan de Schie. Met grootstedelijke opgaven én buurtgerichte vraagstukken. In een organisatie waar alle ruimte is voor jouw frisse blik, expertise en ondernemerschap? Lees dan verder! Want misschien ben jij wel de Communicatieadviseur Energiearmoede die wij zoeken. De gasprijzen zijn de afgelopen periode flink gestegen, waardoor de energierekening voor de meeste mensen een stuk hoger uitvalt dan voorheen. Voor huishoudens met een laag inkomen en/of een slecht geïsoleerde woning kan deze ontwikkeling (extra) financiële problemen opleveren. Om deze doelgroep te helpen met het besparen op de energiekosten werkt de gemeente Schiedam aan een aanpak energiearmoede. Dit doen we samen met partners in de stad, zoals de woningcorporatie, de wijkteams en schuldhulpverleners. Door in woningen kleine energiebesparende maatregelen te nemen, zoals tochtstrippen, radiatorfolie en led-lampen, kan de energierekening al worden verlaagd. Bewuster omgaan met energie door gedragsverandering is ook van belang voor het tegengaan van energiearmoede. Zo wordt niet alleen de portemonnee van bewoners, maar ook het klimaat geholpen. De Communicatieadviseur Energiearmoede coördineert de communicatie van het project Energiearmoede.

Communicatieadviseur project Energiearmoede
De communicatieadviseur zorgt voor:

  • het communicatieplan

  • de realisatie van de communicatie-uitingen van het project

  • de afstemming over de communicatie met betrokkenen van o.a.  de gemeente, bedrijven en wijkorganisaties.

Het communicatieplan beschrijft de communicatiedoelen, doelgroepen, uitgangspunten, strategie/aanpak, middelen en activiteiten waarmee we de doelgroepen informeren en enthousiasmeren over en betrekken bij het project.
Ook helpt de communicatieadviseur mee in de opstartfase van de stadsbrede aanpak en bij het optuigen van de projectorganisatie.
Kennis en ervaring op het gebied van Energiearmoede en het Schiedamse sociale netwerk is een pre.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatieadviseur project Energiearmoede die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.