thumbnail
thumbnail

Projectmanager

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Omschrijving van de opdracht
“Een resultaatgerichte Projectmanager die de gemeente Roosendaal een stukje aantrekkelijker wil maken!”
PROJECTMANAGER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING - 32 UUR PER WEEK

Jouw nieuwe baan
In Roosendaal kun je je hart ophalen als Projectmanager RO, want we hebben een breed scala aan interessante projecten in het ruimtelijk domein. Wij zetten onze Projectmanagers in op de complexe opgaven in onze stad. Onder jouw regie maak je Roosendaal aantrekkelijker, beter en duurzamer. De focus ligt daarbij op de transformatie van bestaand binnenstedelijk gebied. Uitdagende opgaven, waar kwaliteit voorop staat.

“Zo werken we bijvoorbeeld aan Stadsoevers, Spoor C, de Bulkenaar, een wijkgerichte aanpak van Westrand en Kroeven en een aantrekkelijkere binnenstad. Maar ook in de omliggende dorpen spelen projecten waarbij onze expertise wordt ingezet. Neem voor een eerste indruk eens een kijkje op Rsdbyroos.nl ”

Projecten worden binnen de groep projectmanagement onderling verdeeld. Daarbij wordt rekening gehouden met elkaars kwaliteiten en ambities. Als Projectmanager verzamel jij de juiste mensen om je heen om het project te realiseren. Je stuurt op de GOTIK-aspecten en schakelt bij afwijkingen tijdig met je opdrachtgever. Uiteraard werk je nauw samen met externe belanghebbenden zoals projectontwikkelaars, ondernemers en inwoners. Zij zijn immers vaak de initiatiefnemer van onze projecten. Participatie is ons op het lijf geschreven: die kwaliteit verwachten we dus ook van jou!

Jouw kracht
Je hebt je bewezen als Projectmanager van ruimtelijke projecten bij een gemeente, ontwikkelend bedrijf of commercieel bureau en voelt je aangesproken door onze ontwikkelopgaven. Als projectmanager ben je analytisch sterk. Je overziet het geheel en hebt een resultaatgerichte houding. Daarnaast wek je je vertrouwen op bij je gesprekspartner, of dat nou de wethouder, de directeur, een projectontwikkelaar of een inwoner is. Ook weet jij als geen ander hoe de hazen binnen een politieke organisatie lopen. Dat hoeft niet te betekenen dat je nu ook voor een gemeente werkt. Ook als je aan de andere kant van de tafel hebt gezeten, ben je bij ons van harte welkom. Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond en al wat jaren ervaring opgedaan in het werkveld. Ervaring met het concept van projectmatig creëren is een pré.

Eisen

 • De kandidaat heeft specifieke vakkennis op het gebied van gebiedsontwikkeling / ruimtelijke ontwikkeling/ vastgoedontwikkeling(blijkt uit CV)

 • De kandidaat heeft specifieke vakkennis en ervaring op het gebied van projectmanagement / procesmanagement (blijkt uit CV)

 • De kandidaat beschikt over minimaal 4-5 jaar werkervaring op het gevraagde werkterrein (blijkt uit CV)

 • De kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau (blijkt uit CV)

 • De kandidaat beschikt over relevante werkervaring op gevraagd werkterrein (blijkt uit CV)

 • De kandidaat beschikt over de volgende competenties (blijkt uit het gesprek)

  Analytisch vermogen
  Politiek-bestuurlijke sensitiviteit
  Proactief en initiatiefrijk
  Resultaatgericht
  Samenwerken

Wensen

 • In verband met de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties: Is de kandidaat die u presenteert bij uw bureau in dienst of, indien u zelf als ZZP’er inschrijft, bent u bereid deze opdracht met een modelovereenkomst of via ZZP contractmanagement in te vullen.

 • Is kandidaat/bent u beschikbaar voor het aantal uren per week zoals in de aanvraag is aangegeven?

 • Is kandidaat in staat op de in de aanvraag genoemde startdatum te starten met de opdracht?

 • Wij gaan ervan uit dat de kandidaat beschikt over eigen devices (laptop en telefoon) of verstrekking via bureau/ leverancier, dit in verband met het werkplekconcept van de Gemeente Roosendaal

 • De kandidaat heeft specifieke werkervaring binnen een gemeente / overheid

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.