thumbnail
thumbnail
Projectassistent ruimtelijk domein

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
63,50
26 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 sept 2024

Uren per week:

26

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Roosendaal is op zoek naar een tijdelijke 
Projectassistent Ruimtelijk Domein - 26 uur per week
“Een pro-actieve projectassistent die er energie van krijgt om werk uit handen te nemen!”
Projectassistent(e) ruimtelijk domein voor 26 uur per week

Jouw nieuwe baan
Als projectassistent werk je voor het ruimtelijk domein. Binnen dit domein werken medewerkers sámen met inwoners, ondernemers en organisaties aan een mooie stad en fraaie dorpen, waarin er voor iedereen een plek is en waarin mensen op een fijne manier kunnen wonen, werken en verblijven. Je werkt intensief samen met verschillende projectmanagers en zorgt ervoor dat de werkprocessen in het ruimtelijk domein efficiënt kunnen verlopen. Je stelt bijvoorbeeld actielijsten op en houdt deze bij en onderhoudt contact met externen. Maar je onderhoudt ook contact intern met bijvoorbeeld het ingenieursbureau, zet vragen uit en notuleer je bij overleggen. Daarnaast zorg je voor het opbouwen en onderhouden van de projectarchieven in een geautomatiseerd systeem.

De projecten waar je bij betrokken bent zijn qua onderwerp zeer divers en kennen een hoge dynamiek waarbij je schakelt op verschillende niveaus. Er zijn actuele, maar zeker ook nieuwe, projecten in de binnenstad van Roosendaal en dorpen en wijken.

Jouw kracht
Je vindt het fijn om anderen administratief en inhoudelijk te ondersteunen. Je bent klant- en vraaggericht en wacht niet af totdat de vraag gesteld wordt, maar bent deze vaak al voor. Dit laat je zien in jouw pro-actieve houding in de diverse projecten. Problemen zie je als een uitdaging en je houdt ervan om deze op te lossen. Jou maken ze niet gek, want je bent een kei in het stellen van prioriteiten en het plannen van je werk. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden. En ook al ken je de inhoud niet altijd, je doorziet processen en procedures supersnel. Je bent zeer nauwkeurig in het vastleggen van gegevens en ben je communicatief zeer sterk, je stelt begrijpelijke brieven op zonder taalfouten. 

Ervaring met genoemde werkzaamheden geniet de voorkeur. De werkzaamheden kunnen verdeeld worden over 4 werkdagen (maandag t/m donderdag). Het geniet de nadrukkelijke voorkeur om op kantoor aanwezig te zijn in verband met overleg/afstemming met de groep/collega-projectassistenten/projectmanagers. Af en toe thuiswerken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een secretarieel-administratieve opleiding) en relevante werkervaring, bij voorkeur binnen het ruimtelijk domein. Ook kun je probleemloos met verschillende (planning)systemen en officeprogramma’s, zoals MS Teams, uit de voeten.

Eisen

  • De kandidaat heeft ervaring met ondersteunende taken bij een gemeente, ontwikkelend bedrijf of commercieel bureau blijkt uit CV

  • De kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op MBO-niveau, blijkt uit CV

  • Competenties: Zie PDF.

  • De kandidaat heeft minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring op het gevraagde werkterrein (blijkt uit CV).

Wensen

  • In verband met de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties : Is de kandidaat die u presenteert bij uw bureau in dienst of, indien u zelf als ZZP’er inschrijft, bent u bereid deze opdracht eventueel op basis via ZZP contractmanagement of een modelovereenkomst in te vullen?

  • Is kandidaat in staat op de in de aanvraag genoemde startdatum te starten voor het gevraagde aantal uren?

  • Wij gaan ervan uit dat de kandidaat in eerste instantie beschikt over eigen devices (laptop en telefoon) of verstrekking via bureau/leverancier, dit in verband met het werkplek-concept van de gemeente Roosendaal.

  • Het tarief is maximaal € 63,50, dit is incl. reiskosten, parkeerkosten en verblijfskosten. In eerste instantie gaan wij ervan uit dat de kandidaat zelf beschikt over devices (telefoon/laptop) of deze verstrekt krijgt vanuit de leverancier.

  • De kandidaat heeft specifieke werkervaring bij een gemeente of overheid (blijkt uit CV)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectassistent ruimtelijk domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.