thumbnail
thumbnail

Inkoop & contractmanager ZITT

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

13 feb 2023

Einddatum:

31 mei 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

18 jan 2023

Organisatie
De negen gemeenten in West-Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert) bouwen samen met ouders, jeugd, jeugdhulpaanbieders en maatschappelijke partners aan een transparant stelsel Zorg voor Jeugd. Voor de 9 gemeenten is de missie het bieden van goede jeugdhulp binnen budget. Om dit voor elkaar te krijgen streven de gemeenten ernaar voor elk kind, met een zorgvraag, zo spoedig als mogelijk de best passende hulp te organiseren. Het Zorg Informatie & Inkoop Team verzorgt namens deze 9 gemeenten het beleid, de inkoop, het contractmanagement en de monitoring van het stelsel. De rol van het team is daarbij om de samenwerkende gemeenten te adviseren en informatie aan te reiken die voor inhoudelijke keuzes van belang zijn. Dit team is organisatorisch ondergebracht bij de gemeente Roosendaal.

Het team is per direct op zoek naar tijdelijke ondersteuning op het gebied van inkoop en contractmanagement.

Inkoop & Contractmanager ZI2T , een kritisch denker, stevige gesprekspartner en verantwoordelijk adviseur

Jouw nieuwe baan
Als Inkoop- en Contractmanager ben je de spin in het web bij het inkoopproces van de jeugdhulp. Het inkopen gebeurt in nauw overleg met de negen samenwerkende gemeenten. Inkoop is belangrijk. Door scherp in te kopen stuur je op budgetbeheersing, maar lever je ook een bijdrage aan de ontwikkelingen in de jeugdhulp  Het gaat met name om contracten met (financiële) omvang en afbreukrisico. Jij stelt inkoopstrategieën en programma’s van eisen op en onderhoudt deze. Naast het inkoopproces geef je uitvoering aan contractmanagement. Dit betekent dat je vanuit regionaal perspectief de prestaties van zorgaanbieders monitort en analyseert. Dat houdt in dat je accountgesprekken voert met zowel regionale als bovenregionale zorgaanbieders. Je signaleert knelpunten in de uitvoering en draagt bij aan het oplossen daarvan. Tot slot treedt je op bij escalaties met zorgaanbieders door knelpunten te analyseren, gesprekken te voeren en mee te denken over oplossingen.

Jouw kracht
Als Inkoop- en Contractmanager ben je energiek, nieuwsgierig en neem je zelf het initiatief. Je beheerst het vak van inkoper en je kent de valkuilen en de regels van het spel. Hierbij zet je jouw zakelijke kwaliteiten en je maatschappelijke betrokkenheid voluit in. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor zorgaanbieders en gemeenten.  Ook ben je een goede relatiebeheerder die zich bewust is van de macro-omgeving van zowel vraag als aanbod. Hierbij bent je innovatief, consistent, accuraat en je beschikt over overtuigingskracht. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en weet daardoor (inkoop)processen stevig neer te zetten. Je hebt een ‘hands on mentaliteit’ en je kunt ideeën en plannen omzetten in concrete processen en resultaten. Het is een pré als je beschikt over gedegen kennis en ervaring op het gebied van het inkopen van jeugdhulp. Je hebt als ideale kandidaat HBO/HBO+ werk- en denkniveau.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Inkoop & contractmanager ZITT die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.