thumbnail
thumbnail
Gebiedsregisseur Economie

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20 Noord-Brabant

Begindatum:

1 sept 2022

Einddatum:

31 dec 2022

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

29 jul 2022

Organisatie
Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video. Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden. Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.

Functiebeschrijving
Als Gebiedsregisseur Vrijetijdseconomie draag je zorg voor de projecten die spelen op het Leisurepark de Stok en de binnenstad. Je voert regie op deze projecten en zorgt voor borging, realisatie en samenwerking. Daarbij onderhoud je nauwe contacten met interne collega's, externe relaties en het college. Je zorgt voor voortgang binnen de projecten en rapporteert hierover aan collega's en het bestuur. De juiste mensen betrekken bij het project en de regie hierop voeren is vooral van belang zonder dat je deskundig bent op het onderwerp. Je gaat aan de slag met de gebiedsvisie Leisurepark Roosendaal. En je bent verantwoordelijke voor de realisatie van enkele projecten in de binnenstad. Je maakt deel uit van team Economie, maar zal binnen de organisatie veel samenwerken met collega's van andere teams zoals Ruimtelijke Ontwikkeling, Beheer en vergunningen.

Profiel
Je bent een denker, maar bovenal een doener en iemand die graag met mensen samenwerkt. Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners, of dat nu een wethouder, een ambtenaar, een bestuurslid van een vereniging of een inwoner is. Je stelt namelijk kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken en zaken voor elkaar te krijgen. Je bent sterk in projectmatige werken en kan hierbij stevig regie voeren. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leiden je humeur en je humor daar niet onder. Analytisch ben je sterk, je overziet het geheel en hebt van nature een resultaatgerichte houding. Ze maken jou niet gek, want je bent een kei in het stellen van prioriteiten en het plannen van je werk.

Je hebt een afgeronde relevante Hbo-opleiding op economisch, ruimtelijk of projectmanagement vlak. Ervaring op het gebied van projectmanagement Ruimtelijke Ontwikkeling is een pré.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 20
Toelichting op uur per week: Voor wat betreft het uitvoeren van de werkzaamheden zal er een mix zijn van op locatie en thuis werken, dit is in overleg met de groep
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Gebiedsregisseur Economie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.