thumbnail
thumbnail
Arbeidsmarktspecialist

Gemeente Roosendaal

Kloosterstraat 2-8, 4701 KK Roosendaal, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

05-12-2022

Einddatum:

04-06-2023

Uren per week:

32

Arbeidsmarktspecialist
24-32 uur per week voor minimaal 6 maanden
“Een creatieve en enthousiaste expert op het gebied van werving & selectie die ons aan de juiste mensen helpt om onze ambities waar te kunnen maken! ”

Jouw opdracht
Als arbeidsmarktspecialist krijg jij het voor elkaar dat de juiste kandidaten Roosendaal weten te vinden en bij ons willen werken. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de werving- en selectiestrategie en je zorgt voor prioritering en samenwerking op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Jij bent ons visitekaartje en weet wat er nodig is om onze grote ambities te behalen. Zo worden we wat ons betreft een 100.000+ gemeente en laten we onze voorzieningen nu al aansluiten op die ambitie. Dit betekent ook dat we als organisatie flink gaan groeien op het gebied van personeel. Je zet onze vacatures op de kaart met prikkelende vacatureteksten en campagnes en zoekt daarnaast ook op andere, creatieve en aansprekende manieren naar nieuwe collega's. Je voert gesprekken met potentiële nieuwe collega's en weet precies wat voor arbeidsmarktstrategieplan wij als Roosendaal nodig hebben om onze ambities waar te maken. Je krijgt hierbij volop ruimte om jouw creativiteit en andere vaardigheden in te zetten. Dit is een nieuwe rol binnen onze organisatie, dus je vindt het geen enkel probleem om te pionieren en weet snel je weg te vinden in onze organisatie. Uiteraard werk je niet alleen; je zal ook veel samenwerken met HR-collega's en de groep Communicatie.

Jouw kracht
Jij bent een expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Je weet wat er speelt en wat er nodig is op dit gebied. Je bent proactief en durft buiten de gebaande paden te wandelen. Je neemt initiatief en wordt enthousiast van de uitdaging die er bij ons ligt. Je bent een echte netwerker en weet op een creatieve manier middelen en manieren in te zetten om geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken. Je kent de geheimen van social media en weet wat er nodig is om verschillende doelgroepen te bereiken. Je bent daarom communicatief ook zeer sterk en kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus.
Je beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HRM) en hebt ervaring met (corporate) recruitment. Ook heb je al ervaring opgedaan als sourcer. Daarnaast ben je in staat om je schriftelijk goed uit te drukken.
De gesprekken worden ingepland op 1 december  tussen 10.30 en 12.30 uur. Gelieve hiermee rekening te houden.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Arbeidsmarktspecialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.