thumbnail
thumbnail
Trainee beleid sociaal domein

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
36 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 aug 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Team

Het team Beleid Sociaal verzorgt het beleid binnen het Sociaal Domein in Overbetuwe. Daarbinnen kennen we een cluster van beleidsmedewerkers die zich met de Participatiewet, Schuldhulpverlening, Armoedebeleid en Inburgering bezighouden. Wij zoeken een trainee in de rol van beginnend beleidsmedewerker. In deze functie ligt het accent op de herijking van het Armoedebeleid en de aankomende wijzigingen van de Participatiewet (Participatiewet in Balans). Je wordt gecoacht door een strategisch beleidsadviseur en de teammanager.

Wat ga je doen?

  •  Je gaat aan de slag met het vernieuwen van ons armoedebeleid, aansluitend op het advies van een binnenkort af te ronden onderzoek. Waarbij we meer inwoners met een laag inkomen gebruik willen laten maken van bestaande regelingen.

  •  Je werkt mee om te anticiperen op de wijzigingen die we voorzien in de Participatiewet en om deze samen met collega’s in de uitvoering goed door te voeren.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Trainee beleid sociaal domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.