thumbnail
thumbnail

Medewerker Sociaal Domein / voorliggend veld

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Sluit over 2 dagen
€ 55,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

4 jun 2024

Opdracht omschrijving
Voor team Uitvoering Sociaal bij Gemeente Overbetuwe zijn wij op zoek naar een ervaren hulpverlener die het team tijdelijk komt ondersteunen.

Deze hulpverlener maakt deel uit van het Beroepskrachten Team Voorliggend veld. Dit team wordt ingezet ten behoeve van inwoners die een brede hulpvraag hebben. Voor dit team zoeken we specifiek naar een nieuwe collega met kennis en ervaring in de GGZ en psychiatrie die ook als generalist ingezet kan worden.

Verantwoordelijkheden

 • Inwoners te woord staan tijdens spreekuren

 • Outreachend werken en contact leggen met inwoners

 • Huisbezoeken afleggen bij inwoners die contact met het sociaal team opgenomen hebben.

 • Breede uitvraag doen en analyseren van de vraag van de inwoner

 • Kortdurende hulp verlenen

 • Doorverwijzen naar collega’s binnen de gemeente en zorgen voor een warme overdracht

Doorverwijzen naar en samenwerken met collega’s in de sociale basis

Beschikbaarheid
De kandidaat is beschikbaar binnen de aangegeven start en einddatum. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 in PDF toe. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld. Benoem en beschrijf concreet in uw CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat u aan onderstaande eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld.

 • Opleidingseis(en):

  • Kandidaat beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding.

 • Werkervaringseis(en):

 • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in deze functie (of vergelijkbaar) bij middelgrote gemeentelijke organisatie(s)

 • Ervaring in het werken met mensen met psychiatrische problematiek en GGZ

 • De interviews zullen plaatsvinden op 20 juni 2024. Wij vragen u hier alvast rekening mee te houden.

Wensen

 • Het beoordelingsteam beoordeelt de mate waarop de CV van de kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel: - Het CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (100%) - Het CV sluit goed aan bij onze uitvraag (50%) - Het CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (0%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Sociaal Domein / voorliggend veld die deze organisatie zoekt?